Планшети Microsoft Surface: фішки та особливості

21.07.2022, 16:00 Переглядів: 2 083

 

Технологічні пристрої — запорука приємного навчання, швидкого виконання роботи, веселого дозвілля. Microsoft Surface — функціональні планшети, які обирають мешканці Полтави для дітей, що навчаються у старшій школі, університетах, або люди, що працюють з графікою, важкими програмами.

Ми розповімо про основні фішки цієї серії гаджетів.

Незвичайний форм-фактор та дизайн

Microsoft Surface — це максимум можливостей. Планшети Pro комплектуються клавіатурою, при розкладанні користувач отримує маленький ноутбук. Це зручно, якщо працюєте з текстом, обробляєте фотографії.

Планшети світового бренду з лаконічним дизайном. Серія Surface — для прихильників стриманих девайсів. Корпус тонкий, вага невелика, пристрій зручно носити з собою, користуватися, тримаючи в руках. Матеріали преміальні, тому ціни на планшети цієї лінійки складно назвати бюджетними. Однак функціонал девайсів того вартує.

Операційна система та вбудована пам'ять

Бренд створює техніку на ОС Windows. Система постійно оновлюється, розробники додають корисні «фішки», наприклад:

  • віртуальний робочий простір;
  • вбудовані утиліти для економії енергії;
  • управління жестам

Від вбудованої пам'яті залежить, який обсяг файлів можливо зберігати на планшеті. Бренд пропонує гаджети з накопичувачами на 512 МБ, 64, 128, 256, 512 ГБ. Якщо не плануєте завантажувати велику кількість файлів, буде достатньо першого об'єму. Фотографам, людям, що працюють з графікою, потрібно 512 ГБ, адже медіа і графіка займають багато місця.

Процесор та кількість ядер

Бренд випускає продуктивні пристрої. Потужність залежить від типу процесора та кількості ядер. Можна обрати планшети Microsoft Surface на базі таких чіпсетів:

  1. Intel. Відомий виробник процесорів, адже вони характеризуються високою швидкістю роботи. У планшетах цієї серії встановлені чіпи останніх поколінь.
  2. Microsoft. Відносно нещодавно компанія почала випускати процесори власного виробництва. Планшети працюють швидко, запуск відбувається у декілька секунд.

Кількість ядер — основна складова продуктивності. Можна придбати планшет з 2, 4 та 8 елементами. Останній варіант потрібен тим, хто працює зі складним програмним забезпеченням. 2-ядерні девайси — для дозвілля. Цієї потужності достатньо для перегляду кіно, простих ігор.

Роз'єми: додаткова периферія

Окрім клавіатури, до планшету можна під'єднати комп'ютерну мишку. Це спростить роботу з текстовими або графічними документами. Під'єднайте колонки для більш гучного звучання, якщо дивитесь фільм.

Компанія передбачила порти для карт пам'яті, навушників. Якщо бажаєте детально ознайомитись з характеристиками лінійки Surface, зазирніть на сайт Алло, компанія пропонує декілька варіантів доставки.

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх