Боїтесь лікувати зуби? Знаємо де у Кременчуці лікують «уві сні»

11.07.2022, 15:45 Переглядів: 3 603

 

Без нав'язаних послуг та несподіваних додаткових платежів

Більшість з нас, дорослих кременчужан, мали у дитинстві негативний досвід спілкування зі стоматологами. Не зважаючи на те, що нині стоматологія давно і стрімко пішла вперед, модернізувалась і гуманізувалась, дехто досі здригається лиш від думки про те, що варто полікувати зуби. На щастя, більше не треба терпіти біль чи соромитись власної посмішки через страх – у клініці «Майстерня Посмішок» на вул. Коцюбинського, 6 пропонують лікування під седацією, тобто у медикаментозному сні.

Седація – це не загальний наркоз і ви увесь час будете при свідомості, але розслаблені і знеболені. Такий метод анестезії підійде не лише для пацієнтів із панічним страхом, але і для лікування малюків чи пацієнтів, які страждають від проблем із тиском чи мають кардіологічні патології. Його  давно використовують в Ізраїлі, Великобританії, США.

Детальніше ознайомитись із перевагами та показаннями седації можна на сайті клініки m-posmishok.com . Там же можна записатись на прийом чи консультацію, а також переглянути прайси.

Крім того, «Майстерня Посмішок» допоможе з більшістю можливих проблем, наприклад, якщо у Вас:

  • відсутні один чи кілька зубів;
  • зруйнувалась коронкова частина зуба;
  • сильно змінився колір емалі;
  • загалом необхідно відновити колишню естетику: колір, форму, вирівнювання  тощо;
  • знизився комфорт під час їжі: погіршилося пережовування, виникли проблеми із травленням.

Для цього, за потреби, у клініці проводять імплантацію, протезування, лікують ясна, безболісно видаляють зуби, підсаджують кісткову тканину чи виконують різноманітні естетичні операції.

А ще у «Майстерні Посмішок» є дитяча стоматологія, де з особливою увагою та повагою ставляться до маленьких пацієнтів і справляються з будь-якими проблемами ротової порожнини.

Дізнатись про наявність вільних місць можна також за телефоном: +38 (067) 996-95-95. Спілкування з адміністратором клініки ні до чого не зобов'язує. Ви будь-якої миті зможете перервати діалог без пояснення причин.


Ліц. МОЗ України №590 від 15.03.2019р.

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх