Подарунок до 8 березня чоловіків Ferrexpo увійшов до Книги рекордів України

18.02.2022, 15:30 Переглядів: 3 518

 

135 фахівців, серед яких механіки, енергетики, водії, машиністи, менеджери, ревізори, члени наглядових рад зібралися разом

17 лютого 2022 року в місті Горішні Плавні 135 співробітників Ferrexpo підписали декларацію сприяння гендерній рівності - HeforShe commitment.

Він для неї (HeForShe) - це започаткований ООН глобальний рух солідарності з жінками, з метою досягнення гендерної рівності у світі. Рух пропонує чоловікам та людям усіх гендерів приєднатись та стати агентами змін.

Ferrexpo, що останніми роками зробило чимало проєктів посилення голосів та впливу жінок в компанії та досягло 20% приросту їхньої кількості в менеджменті (грейди 10+) запропонувала своїм співробітникам підтримати корпоративну відданість ідеям гендерної рівності особистою декларацію.

135 фахівців, серед яких механіки, енергетики, водії, машиністи, менеджери, ревізори, члени наглядових рад зібралися разом, аби персонально продемонструвати готовність:

  • не мовчати, коли стають свідком будь-якої форми дискримінації – на особистому чи інституційному рівні.
  • протистояти іншим чоловікам та хлопцям, які допускають дискримінацію стосовно жінок та дівчат.
  • посилювати жіночі голоси та сприяти їх професійній самореалізації
  • підтримувати людей, які працюють для того, щоб наш світ існував без дискримінації та насильства щодо жінок.

Такою масовістю підписанти внесли і свою компанію, і місто у «Книгу рекордів України» у номінації «Найбільша кількість співробітників компанії, що підписали декларацію гендерної рівності».

- 3 347 000 чоловіків з усіх країн світу (!) зробили свої декларації HeforShe. Сьогодні співробітники Ferreхpo долучилися до руху за гендерну за гендерну рівність. Адже впевнений, що влада, і бізнес, і громада має звучати рівною мірою і жіночими й чоловічими голосами!, - прокоментував подію міський голова Горішніх Плавнів Дмитро Биков.
- Наша мета – щонайменше 30% жінок в управлінні до 2030. З 2020 року нам вдалося збільшити кількість жінок в управлінні на 20%. Приємно усвідомлювати, що 135 моїх колег виявились готовими публічно висловлюватися за ґендерну рівність, протистояти ґендерним стереотипам, сприяти просуванню жіночих кар'єр! З такою підтримкою наша амбітна гендерована мета не здається недосяжною, - Віктор Лотоус, Голова правління ПрАТ «Полтавський ГЗК».

Голова офісу/Представниця ООН Жінки в Україні! Еріка Квапілова додала: «Ми раді, що керівництво Ferrexpo вирішило мобілізувати співробітників-чоловіків для приєднання до руху HeForShe від ООН Жінки! Завдяки активній участі чоловіків, конкретним зобов’язанням і підтримці, яка надається жінкам-колегам, Ferrexpo прагне стати місцем, де жінки та чоловіки відчувають себе однаково цінними».

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх