Лікувально-оздоровчий спа-комплекс «ПОЛО-МЕДЛАЙФ»– це, коли більше не болить

18.02.2022, 12:00 Переглядів: 5 103

Чи можете ви уявити собі життя, коли більше не болить спина, коли давні травми зовсім не турбують, і ви прокидаєтесь зранку, проживаючи свій день на повну потужність, без будь-яких обмежень?

 

Ваші найсміливіші мрії стануть реальністю з унікальним лікувально-оздоровчим комплексом «ПОЛО- МЕДЛАЙФ», де знання провідних медиків поєднуються з інноваційним реабілітаційним обладнанням світового рівня. Тут знають, як повернути кожній людині омріяне життя без болю. І вам також так можна!

«ПОЛО- МЕДЛАЙФ» - це більше ніж лікарня або оздоровчий центр. Це масштабний простір з безперешкодним доступом для кожного. Інноваційний комплекс, орієнтований на лікування захворювань опорно-рухового апарату: хребта, суглобів, м’язів та нервової системи. Ви отримаєте кваліфіковану допомогу з терапії больових синдромів, фізичну реабілітацію після застарілих та свіжих спортивних травм, відновлення після операцій та лікування постковідного синдрому.

У закладі ведуть прийом висококласні медичні спеціалісти - ортопед-травматолог, невропатолог, кардіолог, ендокринолог, гастроентеролог, уролог, фізіотерапевт. Відкрито 4 профільні реабілітаційні відділення: фізіотерапевтичне, бальнеологічне, кінезіотерапевтичне та великий басейн зі СПА- комплексом. Вам буде запропоновано більше 80-ти лікувальних послуг, результативність яких клінічно доведена і перевірена міжнародними дослідженнями. Де б ви не знаходилися, які б процедури не обрали, ви завжди будете під наглядом медиків і жодне запитання не залишиться без відповіді.

Оснащення комплексу «ПОЛО- МЕДЛАЙФ» є унікальним за своїм медичним та реабілітаційним обладнанням не тільки для Полтавського регіону, а й для всієї України. Тут уміло поєднані вже знайомі вам електро-, тепло-, бальнеологічні процедури і новітні здобутки  науковців від медицини, які ви могли бачити тільки в кіно: FMS-терапія,THEKAR- терапія, слінг-терапія, лімфопневмопресинг тощо. Ви будете вражені кількістю процедур водолікування та фантастичним СПА-комплексом з красивезним двадцятип’ятиметровим басейном для лікувальної аквааеробіки та плавання. Любителі  СПА по-новому відкриють для себе хамам, фінську баню, інфрачервону сауну та соляну кімнату.

Познайомитися з усім переліком ексклюзивних процедур та медиками, які ведуть прийом у стінах лікувально-оздоровчого комплекса «ПОЛО- МЕДЛАЙФ», можна, перейшовши на сайт polomed.life . Тут же ви знайдете контакти рецепції комплексу, де вас ознайомлять з годинами роботи та вартістю послуг. І не треба думати, що здоров’я – це надто дороге задоволення для звичайної людини. Ми відкрилися, щоб саме ви змогли дозволити собі здорове і щасливе життя надовго. Бо немає в світі кращого подарунка для людини будь-якого віку, ніж прокинутися вранці і врешті відчути – більше не болить!

Лікувально-оздоровчий спа-комплекс «ПОЛО-МЕДЛАЙФ»
Наказ МОЗ № 2709 від 06.12.2021р.

39600, м. Кременчук, вул. Героїв України, 14г

?+38 096 7777 654

www.polomed.life

 

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх