Проблеми, пов'язані з хребтом або суглобами, можна вирішити.

9.02.2022, 11:00 Переглядів: 2 218

 

І в цьому вам допоможе доктор Владимиров Роман Романович, головний спеціаліст Кременчуцького філіалу Київського центру вертебрології.

Почекаю... Саме минеться... Така реакція здебільшого у людей на перший прояв болю. Перший дзвіночок, як правило, пропускають і залишають поза увагою. А саме на цьому етапі можна говорити про своєчасне звернення до лікаря та повне одужання.
Далі через якийсь час хвороба, яку вчасно не зупинили, продовжує вести свою "повзучу окупацію". Після перших порушень функції у хребті або суглобі, на які ми не звернули особливої ??уваги, настає друга фаза хвороби. Фаза анатомічних змін, безповоротних змін у будові кісткової частини хребта чи суглобів.

У більшості випадків такі зміни умовно ділять на чотири ступені.
При першому та другому ступені пошкодження суглоба або хребта ще можна встигнути провести успішні лікувальні заходи, які повернуть людину до нормального життя на довгий час.
При третьому ступені артрозу пацієнтові теж можна допомогти, але потрібно буде періодично підтримувати нормальні функції суглоба.
Якщо йдеться про втрачений час і четверту стадію артрозу колінного або кульшового суглоба, то не рідко йдеться про заміну суглоба на штучний (ендопротезування).

Процеси старіння хребта, порівняно з артрозами суглобів, набагато складніші та багатогранніші. Абсолютно у всіх людей першим діагнозом щодо хребта буде остеохондроз. Адже цей діагноз не описує хворобу, а лише констатує факт про початок процесу старіння структур хребта. Багато людей гордо носять цей діагноз, як медаль, до глибокої старості, не підозрюючи, що вже пожинають стиглі плоди, які породив остеохондроз.
Наслідки старіння структур хребта, остеохондрозу дуже варіабельні. Почавшись у віці 16-25 років, вони можуть призвести згодом, через багато років, до різних ускладнень, таких як:
-спондилолістез (зісковзування хребця),
-спонтанному руйнуванню міжхребцевих суглобів,
-значним кістковим деформаціям самих хребців,
-спонтанному компресійному перелому тіл хребців,
-утворення протрузій (міжхребцевих гриж),
-стенозу (звуження спинномозкового каналу, де йдуть нервові коріння),
-рухові та чутливі порушення в ногах, руках,
-спондиліт та дисцит одного або декількох сегментів хребта.
Всі ці ускладнення остеохондрозу, в результаті, призводять людину до болю, страждань та погіршення якості життя. Але можна було цього й не допустити.

Звернутися вчасно до лікаря за допомогою, отримати відповіді на свої запитання, скористатися сучасними методами відновлювального лікування... Зараз це доступно. Методи швидкого усунення болю, запуск процесу регенерації, покрокове, комплексне лікування вашої проблеми. Індивідуальний підхід у кожному разі. Тому що не буває ідентичних станів.

Не потрібно затягувати вирішення питань щодо здоров'я. Потім організм вам скаже спасибі. Не треба впадати у відчай, якщо час втрачено. Я маю можливість вам допомогти. Після аналізу вашої ситуації я запропоную вам можливі шляхи вирішення проблеми. Не будемо жити з болем та стражданнями. Змінимо це разом!

Кременчуцький філіал Київського центру вертебрології лікаря Владимирова чекає вас за адресою: вул. Троїцька,69/15.
Інформація для тих, хто хоче потрапити на прийом до лікаря-вертебролога Владимирова Романа Романовича: дзвоніть та записуйтесь на прийом у Кременчуці 11 лютого, запис ще відкритий.
  
Попередній запис за телефонами, натискай:

073 431 31 03, 066 431 31 03, 096 953 00 18

spinanebolit.com.ua

Ліц. МОЗ України АЕ 571070

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх