Зроби свій новий рік сяючим!

20.12.2021, 16:30 Переглядів: 1 955

 

Пам’ятаєте, як ми у дитинстві чекали великих свят, аби побачити салют? А як затамовували подих перед чарівним «Ялиночка, гори!»


Таке щастя бувало лише раз на рік. Часи змінюються, і тепер власну ялинку можна виставляти хоч на конкурси краси, а «запалити» своє свято так, що буде весело та красиво всім сусідам!

Розповімо вам про два салони-магазини в Кременчуці, де можна купити сертифіковану новорічну (і не тільки) піротехніку та замовити послугу «яскравого свята». Саме час продумати кульмінацію для новорічної ночі у вигляді феєрверку, щоб приємно здивувати своїх гостей, друзів чи родину.

«1001 салют»

Завітавши до магазинів піротехніки «1001салют» Ви зрозумієте що асортимент відповідає назві. У магазинах або на сайті 1001salut.com.ua можна знайти неймовірно багато салютних установок, ракети, фонтани, петарди, бенгальські вогні, кольорові дими, а також новорічних гірлянд. Магазин має ліцензію на діяльність, пов’язану з виробництвом та торгівлею піротехнікою. Тут радо запропонують вам сертифіковану продукцію провідних українських та європейських піротехнічних компаній, котра повністю відповідає сучасним вимогам безпеки та якості.

 

Ціни вас приємно здивують. У магазині – великий вибір салютних установок (від 50 гривень), петарди (від 15 грн), римські свічки (від 15 грн), бенгальських вогнів (від 5грн), фонтани (від 15грн) та багато іншого. Також в продажу є новорічні гірлянди які допоможуть прикрасити вашу оселю.

Дружня команда магазинів «1001 салют» допоможе у виборі салюту та товарів для святкування нового року або іншого вашого свята! Також ви можете замовити піротехнічне шоу та запуск салют піротехніками компанії на вашому святі. Тут завжди радо проконсультують та допоможуть зробити ваше свято яскравим, цікавим та незабутнім. До речі, для постійних клієнтів працює система знижок (дисконтна картка), а для молодят та іменинників чекає додаткова знижка. Покупки можна зробити як у магазині, так і на сайті, та замовити за бажанням доставку додому або в місце проведення вашого свята.

Адреси магазинів:
вул. Б. Хмельницького, 5
просп. Свободи, 172-В

Телефони:

096-525-95-95
050-525-95-95
Сайт: 1001salut.com.ua



«Магія феєрверк»

Ви неодмінно були свідком роботи «Магії феєрверка» у Кременчуці, адже це – відомі професіонали оформлення свят. Ви точно бачили конфеті-шоу або музичний салют у когось на весіллі, випускному чи на дні народження. А піротехнічні шоу ця команда влаштовувала навіть на День нашого міста!

   

Потрібна якісна піротехніка – зазирніть до магазину напередодні нового року. Тут вам підберуть високоякісні салюти, салютні установки, петарди, свічки, ракети як для масштабного корпоративу, так і для скромної домашньої вечірки.

«Магія феєрверка» має ліцензію на діяльність, пов’язану з виробництвом та торгівлею піротехнікою. Беззаперечна перевага – це висока якість продукції, найбільший асортимент та найприємніші ціни. Вас проконсультують спеціалісти, як правильно використовувати піротехніку самому. А якщо потрібно замовити яскраве шоу, до ваших послуг – штат підготовлених піротехніків.

Тут запропонують широкий асортимент піротехнічних виробів: римські свічки, ракети, фонтани. У нас Ви можете купити салютні установки, петарди на будь-який смак.

Крім того, у «Магія феєрверка» можна замовити оформлення будь-якого свята повітряними кульками, драпірування тканиною, спецефекти, і, звичайно, салют! Це зробить ваше свято неповторним, яке запам’ятається на все життя.

Ми знаходимося за адресою: м. Кременчук, вул. Вадима Пугачова (колишня Московська), 12-А.

Сайт: piromagia.com.ua

Телефони:

(098) 272-17-40,

(066) 290-48-82, (050) 217-70-47

Автор: На правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх