Кременчуцький завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС привітав дітлахів з першим новорічним святом

20.12.2021, 13:00 Переглядів: 1 992

 

Микола Корецький — Депутат Полтавської обласної ради, директор Кременчуцького заводу комунальної техніки АЛЬФАТЕКС, напередодні свята Святого Миколая привітав тих, хто найбільше потребує нашої уваги.

Він відвідав дитяче психоневрологічне відділення КП "ПОДС", та привітав діток з прийдешнім казковим святом, подарувавши смаколики від Святого Миколая. Дітлахи віддячили чудовими віршами та піснями, світлими емоціями та гарним настроєм.

За підтримки Миколи Корецького відбулося також благодійне свято «Різдвяне чудо 3.0» для дітей з ментальними особливостями (синдром Дауна, ДЦП та ін.) організатор Маргарита Туаєва, Beetroot Ukraine і RiverSoft.

Солодкі подарунки були передані й на адресу Асоціації Інвалідів дитинства та Молодіжного Парламенту Кременчука для участі у щорічній благочинній акції «Святий Миколай — дітям».

Попереду ще багато добрих й веселих новорічних свят. У ці дні дорослі повинні дбати про те, щоб кожна дитина відчула турботу та ласку. Всупереч труднощам та проблемам, які сьогодні хвилюють кожного, давайте разом дарувати дітлахам посмішки.

Долучайтеся до добрих справ, ставайте волонтерами, бо завдяки подарункам дітлахам, яким так потрібне маленьке диво, відігріваються й наші душі.

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх