Ідеальна кухня – мрія чи реальність?

17.12.2021, 12:00 Переглядів: 2 805

 

Яскрава, затишна, зручна, стильна, сучасна, комфортна, оснащена за останнім словом техніки – все це про неї, про кухню.

Адже кухня – це серце будь-якої оселі. Саме тут готують найсмачнішу в світі їжу, тут родина збирається за столом, щоб відпочити від повсякденних справ і поговорити з найріднішими людьми. Тому так важливо, щоб на кухні все було ідеально.

 
Погодьтеся, саме кухня є джерелом натхнення для кожної господині. Якщо приміщення «ваше», то зовсім нескладно приготувати страви, які можуть на рівних конкурувати з ресторанними. Експерти вважають, що кулінарія – це перш за все творчість, а митцю просто необхідна гідна «студія»!

Ми поспілкувалися з фахівцями з майстерні меблів «ДАСк-Центр» і з'ясували, на що треба звернути увагу під час вибору кухні.

Тут впевнені, що на кухні найголовніше – це правильне зонування приміщення: меблі і техніка мають бути розташовані так, щоб усе необхідне було поруч і водночас не заважало.

Професіонали радять перш за все визначитися з бюджетом, а вже потім обрати дизайн та стиль. У «ДАСк-Центрі» вам допоможуть спроектувати кухню в будь-якому стилі. Це може бути класика, прованс, лофт, скандинавський, сучасний, хай-тек – або інший, на ваш смак. До речі, ніщо не заважає вам змішувати відразу кілька напрямків в дизайні – еклектика високо цінується в сучасному житлі.

Дуже важливо правильно зробити усі заміри з урахуванням розташування комунікацій, розеток та вентиляційного каналу. Тому якщо ви не впевнені, краще запросити представника майстерні, який зробить заміри з урахуванням усіх особливостей приміщення.

Проектування кухні – це поєднання творчості й техніки. Важлива кожна деталь, від матеріалів та фурнітури до правильно підібраної кольорової гами, адже саме вона створює затишну атмосферу, в якій так приємно проводити час за філіжанкою кави!

У «ДАСк-Центрі» вам не лише допоможуть розрахувати вартість кухні, а й спроектують приміщення з урахуванням усіх потреб. Якщо давно мрієте про оригінальну кухню з унікальним дизайном – вам однозначно сюди!

сайт : https://dask-centr.com.ua/

Адреса підприємства: м.Кременчук, вул.Юрія Кондратюка, 19А (р-он Ревівка)

Телефони: +3 8 (067) 540-90-91; +3 8 (053) 673-93-68

Графік роботи: 8:30-17:30 пн-пт; 9:00-14:00 сб; вихідний - неділя

Автор: На правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх