Новинка! РРО без додаткового обладнання

15.12.2021, 10:00 Переглядів: 2 487

 

З’явилося ідеальне рішення для підприємців, яких із 1 січня 2022 року держава зобов’язала підключити РРО. Тепер їм не потрібно купувати додаткове обладнання та встановлювати складні програми. Всі функції РРО виконує простий додаток на смартфон Смарт Каса. Будь-хто може завантажити його з Google Play за посиланням https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smart.kasa

Якщо підприємець раніше продавав без касового апарата, то може обходитися без нього й надалі, адже фіскалізація відбувається прямо в додатку.

Це працює так:

  • товар додається у Кошик шляхом сканування штрих-коду, або введення інформації вручну;
  • продаж підтверджується за допомогою цифрового електронного підпису (ЦЕП), щоб синхронізувати дані з податковою;
  • номер фіскального чека з QR-кодом з’являється на екрані. Клієнт може відкрити свій чек на сайті податкової, просканувавши QR-код.

Фіскалізація — це лише одна з багатьох функцій Смарт Каси.

Ось що ще робить додаток на смартфон Смарт Каса:

  • Відкриває й закриває зміну, вносить залишки в касі
  • Створює перелік товарів
  • Фіксує продажі, робить знижки, виконує операції повернення
  • Формує касовий звіт
  • Надсилає електронні чеки вашим клієнтам
  • Надає підприємцям важливу аналітику в Особистому кабінеті

Смарт Каса — інструмент контролю, що завжди під рукою

Чим краще підприємець налаштує систему контролю, тим ефективнішим буде його бізнес. Щоб контролювати будь-де та будь-коли, у власника бізнесу є можливість в Особистому кабінеті переглядати аналітику своєї діяльності у формі графічних звітів, відстежувати продажі та перевіряти фінансові операції. Підприємець у будь-який момент має змогу проаналізувати продажі за день та за вибраний період у всіх своїх торговельних точках та в кожній окремо. У режимі реального часу можна бачити виторги, кількість продажів. А ще пРРО фіксує популярні товари, чим допомагає робити ефективні закупки.

Додаток на смартфон Смарт Каса – це сучасний маркетинговий інструмент, що дає змогу підтримувати комунікації з клієнтами щодня.

У чеку продавець може написати побажання,привітання, відобразити коментар , а також змінювати ціну під час прождажу, надати знижку покупку чи товар.

Додаток на смартфон Смарт Каса не потребує навчання персоналу

Різне ПЗ та торговельне обладнання переважно потребують навчання продавців чи адміністраторів. Навчити один раз – не проблема, але коли кадри змінюються, навчати треба знову.

Додаток Смарт Каса ефективно вирішує це питання. Він настільки простий та зручний, що в навчанні персоналу просто немає потреби. Навіть якщо виникли питання, у Базі знань додатку та на сайті можна знайти всі відповіді на питання. Та й у разі чого сервісна служба завжди готова прийти на допомогу.

Додаток на смартфон зовсім не потребує сторонніх пристроїв

Смарт Каса – цілком самостійний додаток. Якщо треба, чек можна відправити на електронну адресу або вивести Qr на екран. А щоб виконати операцію Повернення, сканер штрих коду не потрібен, адже він уже є в додатку.

Із додатком Смарт Каса можна не перейматися звітністю

Звіти в ДПС додаток на смартфон Смарт Каса відправляє автоматично. Всі зміни в законодавстві, враховуються і оновлення завантажуються автоматично. Підприємцям не варто хвилюватися через звітність — помилки виключені.

Щодо ефективності співпраці розробників програмного продукту з ДПС, керівник із розвитку бізнесу бренду Смарт Каса Тарас Вілянський говорить: «Інноваційний програмний реєстратор розрахункових операцій (ПРРО), що використовує Смарт Каса, успішно пройшов тестування в Державній податковій службі. Онлайн-фіскалізація значно спрощує процес обліку торгових операцій і взаємодію підприємців з фіскальною службою, а наявність у мобільному додатку функціоналу для приймання безготівкових оплат надає розширені можливості для бізнесу».

 

Щодня все більше українських підприємців завантажують додаток на смартфон Смарт Каса і переконуються, що він — дійсно вдале рішення для фіскалізації.

Виникли запитання? Отримайте вичерпні відповіді тут: https://smartkasa.ua/app/

Автор: На правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх