Ресторан «Європейський» – те, що треба для веселого корпоративу

9.12.2021, 11:00 Переглядів: 1 871

 

У «Європейському» приймають замовлення для організації новорічних корпоративів. До послуг кременчужан та гостей міста – бенкетний зал на 20 осіб та основний зал на 120 осіб. Тобто відсвяткувати може як велика компанія, так і маленька фірма. Затишно та зручно буде всім.

Ресторан розташований на першому поверсі готелю «Європейський» - класичний стиль інтер’єру з візуальним поділом на 2 зони, який вже поспішають прикрасити до новорічних свят.

У «Європейському» до святкового столу вам запропонують смачну європейську та українську кухню. Тут працюють кухарі та кулінари високої кваліфікації, з найсвіжішими продуктами та на професійному обладнанні. Це дозволяє запропонувати гостям ресторану велике вибір страв на будь-який смак – основне меню, гриль-меню, салати, солона і солодка випічка. Головний принцип роботи ресторану - індивідуальний підхід до кожного клієнта під будь-який бюджет, а також високий стандарт обслуговування. А це означає, що команда «Європейського» допоможе з організацією саме вашого свята: спланує вечірку, запалить настрій живою музикою та веселими конкурсами, складе професійне меню з урахуванням усіх ваших побажань!

Вирішили святкувати новорічний корпоратив в офісі або за містом? В нагоді стане кейтерінг від ресторану «Європейський» - виїзне обслуговування вашого заходу. Підійде як для колективу з 10-15 осіб, так і для 300 людей. Вас із радістю нагодують та обслужать, а також забезпечать посудом, столовим приладдям, скатертинами, серветками, термобоксами, і навіть диспенсерами та лимонадницею. До ваших послуг - адміністратор, офіціанти, бармени, кухар, технічний персонал, а також доставка необхідного обладнання та гарячих і свіжих страв!

До речі, кейтерінг можна замовити не тільки для новорічного корпоративу, а й для обслуговування фуршетів чи шведських столів під час ділових зустрічей чи конференцій, а також для організації дитячих свят, днів народження та будь-якої іншої події.

Нагадаємо також, що готель «Європейський» пропонує багато послуг для ділової спільноти. Це проведення конференцій та організація переговорів. Конференц-пакет включає всі необхідні складові:

– оренда конференц-кімнати

– оренда обладнання

– організація кави-брейк або фуршету

Готель із рестораном ідеально підходять для проведення тренінгів, семінарів, конференцій та інших ділових заходів.

Контакти:

Готельний комплекс «Європейський»

м.Кременчук, проспект Лесі Українки (проспект 50-річчя Жовтня), 35 

Телефони:

+38 067-531-75-40 — Старший адміністратор ресторану

+38 067-408-49-33 – Адміністратор готелю

https://gotel.pl.ua 

«Європейський» запрошує до співпраці та до свят!

Автор: На правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх