Шукаєте сімейного лікаря? Вам – у СіМеД!

1.12.2021, 11:00 Переглядів: 7 668

 

Якщо ви і досі не знайшли сімейного лікаря або не задоволені обслуговуванням свого - вам у СіМеД!

СіМеД – амбулаторія сімейної медицини. Це перша в Кременчуці приватна поліклініка, де працює 10 досвідчених лікарів загальної практики, що надають послуги та консультації кременчужанам, передбачені пакетом медичних послуг, гарантованих державою. Тобто, якщо ви підписали декларацію з лікарем із приватної поліклініки, отримаєте ті самі безкоштовні послуги, що і в комунальних Центрах первинної медико-санітарної допомоги (колишні поліклініки).

У СіМеД ми потрапили у понеділок вранці. Заходимо у відремонтоване просторе та світле приміщення. У реєстратурі одна реєстраторка телефоном записує на прийом до лікаря, інша - запрошує пацієнта до кабінету за попереднім записом.

Біля кожного кабінету – зручні лави та стійки з вішаками для верхнього одягу. Спокійна атмосфера.

«На сьогодні лікарі нашої клініки вже уклали близько 12 тисяч декларацій із кременчужанами, - розповідає директорка амбулаторії СіМеД Надія Нікуліна. – П’ятеро лікарів уже набрали максимальну кількість пацієнтів, у п’ятьох ще є «вільні» місця. У нас працює чотири терапевти та шість сімейних лікарів – ті, які можуть надавати допомогу як дорослим, так і дітям від народження».

Більшість лікарів – молоді фахівці, нещодавно після медичних вузів, зі «свіжими» знаннями. Всі без винятку проходять курси підвищення кваліфікації та тренінги. Клініка постійно передплачує фахові наукові видання.

Які послуги можна отримати в СіМеД

«Пацієнт, який підписав декларацію з лікарем, отримує всі послуги, гарантовані Національною службою здоров’я (НСЗУ). У нас укладений договір із НСЗУ, ми отримуємо державне фінансування. Це чітко визначений і затверджений МОЗ перелік», - пояснює Надія Нікуліна.

Він передбачає такі аналізи:

- загальний аналіз крові

- загальний аналіз сечі;

- загальний холестерин;

- глюкоза крові.

Також безоплатно пацієнт може отримати на первинній ланці швидкі тести на:

- вагітність;

- тропонін;

- ВІЛ-інфекцію;

- вірусні гепатити;

- SARS-CoV-2

- Проведення ЕКГ.

Здати аналізи можна безпосередньо у СіМеД, а результати надійдуть у той самий день.

Варто зазначити, що у СіМеД працює денний стаціонар. Тож призначений лікарем курс лікування – уколи, крапельниці – можна пройти безпосередньо у клініці, під наглядом свого лікуючого лікаря. За призначенням лікаря в денному стаціонарі можна пройти курс озонотерапії – це дуже потрібна процедура для реабілітації після COVID. Задля безпеки пацієнтів перед лікуванням у стаціонарі люди з ознаками респіраторних захворювань проходять швидко-тест на COVID. Відвідувачів із температурою також намагаються приймати в окремому приміщенні.

«Для своїх пацієнтів ми організовуємо консультації кардіохірурга з Інституту серця (Київ), також за нашим скеруванням консультує та оперує судинний хірург Віталій Пічка, - розповіла директорка.

Вона також додає, що якщо пацієнт потребує інших необхідних аналізів, не передбачених пакетом НСЗУ, або консультації вузького спеціаліста, лікар видає електронне скерування. Якщо ваш сімейний лікар у відпустці, відрядженні або на лікарняному, пацієнта СіМеД обов’язково прийме інший.

Приватна клініка нічим не відрізняється від державної: тут можна відкрити-закрити е-лікарняний, який оплачується згідно із законодавством; отримати рецепт лікаря на ліки за програмою «Доступні ліки». Також без черги і без візиту до лікаря пацієнти клініки отримують довідку про вакцинацію.

Наразі можна підписати декларації з такими сімейними лікарями:

Кулінка Олександра Сергіївна

Чуєнко Руслана Ігорівна - терапевт

 

Аніщенко Юлія Андріївна - терапевт

 

Лазоренко Вікторія Володимирівна - терапевт

 

Коваленко Євгеній Анатолійович (сімейний лікар, за сумісництвом – рентгенолог)

 

Декларацію з лікарями можна підписати онлайн, не виходячи з дому.

Контакти: м. Кременчук, квартал 101, б. 10-г

Тел. 096 844 9856

Автор: На правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх