Додатковий дохід: мрія чи реальність

27.11.2021, 11:00 Переглядів: 1 757

З розвитком інформаційних технологій можливість отримати додатковий дохід, використовуючи свої навички та знання, збільшилась у десятки разів.

Навіть у російськомовному сегменті інтернету з'явилися сотні сервісів з пошуку та пропозиції оплачуваних послуг. Віртуальний ринок праці дуже демократичний і завжди здатний підібрати вакансію фахівця з будь-яким рівнем професіоналізму. Навіть людина, яка сприймає інтернет як розважальний вид діяльності, може значно виправити своє матеріальне становище грою в покер або на ставках.

Перспективи віртуальних сервісів

Віртуальні послуги швидко розвиваються і акумулюють великі гроші. Світовий ринок IT промисловості хоч і просів під час пандемії до 3.6 трлн. доларів США, обіцяє до кінця 2022 року зростання на 10%, і якась частина цих грошей потрапить в український сегмент інтернету, тому можливість додаткового доходу за допомогою інформаційних технологій лише зростатиме.

Хобі, перетворене на високооплачувану професію

Можна лише позаздрити тим людям, які зі свого хобі змогли зробити джерело як додаткового, а й основного доходу. Якщо раніше гравцю в покер доводилося відвідувати спеціалізовані заклади, то з регламентацією гральних зон грати в офлайн-режимі стало невигідно.

І тут більшість українських гемблерів визнали можливості онлайн покеру, доступного з будь-якої точки країни. Тепер у покер можна грати онлайн у браузері https://poker-experts.com.ua/ru/rumy/pokerdom/igrat-onlayn-v-brauzere/, потрібно лише вибрати надійний рум. Користувачі віртуальних сервісів оцінили:

  • швидку реєстрацію;
  • можливість грати за реальні гроші;
  • стимулюючу систему лімітів;
  • конфіденційність та безпека.

Навіть за гри на мінімальних лімітах, щомісячний додатковий дохід легко досягне суми 250-300 доларів США. При підвищенні рівня відкриваються можливості виграшу більших сум, і заробіток у покер може становити понад 1000 доларів щомісяця. 

Важливо! Значніші суми можливі за умови, якщо гравець робить покер своєю професією. Але для цього потрібне постійне навчання та шліфування отриманих знань. На одному успіху отримати регулярний великий дохід не вийде.

Особливості сучасного працевлаштування

Нинішній ринок праці влаштований таким чином, що додатковий віртуальний підробіток у більшості випадків стає більш оплачуваним, ніж основна робота. І певного моменту людина вирішує змінити своє основне поле діяльності. У професійних спільнотах існує безліч прикладів: як лікар стає програмістом, вчитель освоює професію маркетолога, досвідчений журналіст знаходить себе в рекламі та копірайтингу, а начальник відділу поліції перетворюється на професійного гравця в онлайн покер. Просто один раз слід поставити собі питання можливості різко змінити своє життя.


Джерело: Poker-Experts
Автор: Сергій Нахапетян

Автор: На правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх