Де знайти лікаря, який зрозуміє і допоможе?

19.11.2021, 11:00 Переглядів: 2 486 Коментарів: 4

 

Інколи таке буває... Вік таки бере своє. Таких змін ти не очікував. Стало складніше рухатись, біль виникає у суглобах, які раніше не турбували... Де лікар, який допоможе та зрозуміє мої проблеми? Де такий лікар, який призначить достовірне МРТ-обстеження чи проаналізує його? Головне - не втратити дороцінний час! 

Поки ще можна допомогти постраждалому суглобу відновитися - не гайте час! Міркуйте про це зараз, щоб не було пізно потім. Щоб лікар не казав, що ваш суглоб тільки можна замінити на штучний, дійте зараз!!! Такі ситуації я, як лікар, бачу щодня. Не факт, що все безнадійно! Можна запобігти операції. Потрібен ЛІКАР, ЯКИЙ ЗРОЗУМІЄ! Який приділить увагу та розбереться в ситуації, яка виникла та не дає жити. Дзвоніть, питайте! Допомогти можна кожному!!! Якщо час не втрачений...

Якщо те, що ви прочитали вище стосується вас чи ваших родичів, будь ласка, не чекайте, наважтесь та подзвоніть лікарю.  Ситуація у кожної людини різна. Різні ступені ураження хребта, чи суглобів. Не можна дистанційно мати достовірне враження про стан пацієнта, необхідні та дієві методи впливу у кожному окремому випадку різні. Питання: -"Лікуєте грижі хребта?"- ні про що...
Як би ви, мої дорогі, знали, скільки є різновидів протрузії міжхребцевих дисків... Наскільки різні підходи у їх лікуванні... Все дуже складно навіть для освідченної людини. Але для недолугої все просто: -"Лікуєте чи ні?" Так, лікую. Лікую добре, без операцій, в кожному окремому випадку - свій шлях лікування.
Як цей шлях визначити? Що треба робити в першу чергу, що по-друге, а що на прикінці лікування? Співпраця з лікарем завжди буде пріоритетним моментом у плануванні лікування. Нажаль не можна за день чи тиждень подолати хворобу, яка роками підступно, поступово руйнувала ваш хребет та суглоби.
Незважаючи на ваше відношення до сучасної медичної допомоги, лікарів, та всього, що оточує медичну галузь у нашій сучасності, ЛЮДИ!!! Майте повагу до тих, хто ще може врятувати ваше життя, зберегти рухливість, допомогти сердцю не зупинятись, легеням дихати, голові не стати овочем!
Разом ми здолаємо усі негаразди, які неминуче виникають з роками чи непомірною працею та навантаженнями, яких ми не можемо оминути. Звертайтесь вчасно за допомогою, вірте у допомогу, шукайте лікарів, поважайте один одного. Не гайте дорогоцінний час!
Ваш лікар Владимиров Роман Романович.

 

24 листопада Владимиров Роман Романович, засновник і головний лікар Київського центру захворювань хребта і суглобів, буде проводити прийом пацієнтів у Кременчуці.

Запис на прийом по телефону:

073-431-31-03, 066-431-31-03, 096-953-00-18

Більше інформації та власні поради лікаря що до лікування захворювань хребта та суглобів на facebook.com/Dr.Vladymyrov

spinanebolit.com.ua

Працюємо з дотриманням всіх карантинних правил і дизенфекції

Ліц. МОЗ України АЕ 571070

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 4

4 371
1
19 листопада 2021 11:15

всі лікарі за кордоном!


3 0
0
19 листопада 2021 12:07

Цитата: zzzzzz

всі лікарі за кордоном!

Не всі. Ті, що залишились, не бідують і на одну зарплатню не живуть. Але нормальних спеціалістів мало, то є факт. Їх і не може бути багато за визначенням. Моя думка така: краще один спеціаліст з адекватними його кваліфікації доходами (ні, муніципалітет не захоче оплачувати таких спеціалістів) ніж десяток посередностей, які будуть лікувати геморой відваром ромашки, але виключно після обов?язкових МРТ, КТ, аналізів на 1000 збудників і генетичного тесту всіх членів сім?ї, а коли ромашка не допоможе, випишуть направлення в церкву (з пожертвою вартістю як однокімнатна квартира в новобудові). 

Якщо не оплачувати спеціалістів від медицини, то дуже скоро будуть лікувати бородаті мужики в платтячках і з кадилами. З відомим результом (50%, або одужає, або помре, на все воля бога).


1 0
4 371
1
19 листопада 2021 12:26

Цитата: M D
(50%, або одужає, або помре, на все воля бога).
сейчас это и происходит.а с дистанционным обучением без практических занятий и практики получим таких врачей, что и 50% будет много


1 0
0
19 листопада 2021 12:45

Цитата: zzzzzz

сейчас это и происходит.а с дистанционным обучением без практических занятий и практики получим таких врачей, что и 50% будет много

Ви згодні з тим фактом, що з усього потоку в інституті адекватних спеціалістів вийде лише одиниці? Якщо так, то що краще: мати одного спеціаліста чи десяток людей "з дипломами лікарів"? Особисто я за перший варіант. Я ж вам кажу, ці спеціалісти не бідують. І це дуже добре, радий за них, щиро. Тобто нема проблеми з формою навчання, є проблеми з мотивацією. Пора відходити від совкової моделі "дамо роботу всім" і переходити на "дамо роботу достойним". І повірте, для мотивованих людей форма отримання знань явно не на першому місці за кількістю і якістю цих знань.


1 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх