Фактори зростання популярності кальянів

10.11.2021, 17:00 Переглядів: 1 771

 

Асортимент кальянів стає все барвистішим і різноманітнішим. Особливо цей димний агрегат є популярним серед молоді.

З'являється безліч кальянних барів, які пропонують провести час у розслаблюючій атмосфері. У повітрі витає солодкий аромат, що супроводжується звуками бульбашок, що лопають. Така ситуація точно підштовхує до приємного проведення часу. Культура кальянокуріння приваблює дедалі більше охочих.

Але чи обов'язково відвідувати кальянні бари, щоб розкуштувати ароматний і солодкий смак наргілі? Влаштувати собі приємний відпочинок ви можете і у стінах власного будинку. Для цього ви можете купити кальян онлайн в інтернет-магазині ДуДа. Тут представлена ??цікава колекція димних агрегатів найнеймовірніших форм та розмірів. З домашнім наргіле ви зможете провести час у ще більш розслаблюючій обстановці. Відчуйте, як у повітрі витає солодкий аромат.

Поширеність кальянів

Куріння сигарет має стійку тенденцію до зниження, новий вид куріння стає все більш поширеним і мова про кальян. Спокусливий і загадковий кальян спокушає та гарантує отримання задоволення.

Кальян – це інструмент куріння особливого виду ароматного тютюну. Вважається, що ця концепція виникла в середньовічній Індії і протягом століть набирала популярності. Останнім часом димні агрегати стають все більш популярними у багатьох частинах світу. Особливо вони популярні серед молоді і до певної міри перетворюється на глобальну проблему.

Кількість шанувальників димних агрегатів зростає з кожним роком, серед них багато підлітків. Найбільш популярні кальяни серед молоді віком від 18 до 24 років. Це пов'язано з безліччю факторів:

По-перше, це пов'язано із популярністю культури. З'являється все більше спеціальних закладів – мало хто палить кальян у власному будинку. Зазвичай цих цілей відвідуються кальянні бари, де можна побути у розслаблюючій обстановці з друзями. Подібні заходи справляють враження, ніби ви займаєтеся соціальною діяльністю. Але не варто сильно захоплюватися таким проведенням часу, оскільки це може перетворитися на досить небезпечну звичку.

По-друге, куріння кальяну - це досить цікавий процес, в який ви занурюєтеся з головою. Однак саме ця особливість робить його небезпечнішим, як і куріння цигарок. Звичайно, це не ідеальне порівняння, тому що одна людина може викурити 20 цигарок на день, а кальянні сеанси проводяться один-два рази на тиждень. Проте до цього все одно не можна ставитися легковажно. Останнім часом дослідження дедалі більше показують, що кальян стає дедалі поширеним - його курять понад 25% молодого населення.


Куріння цигарок - це найпоширеніша форма куріння; існує кілька інших альтернатив з різним ступенем на здоров'я. Наприклад, електронні сигарети або вапорайзери та інше. Наразі неясно, чи усвідомлюють молоді курці небезпеку, яку становить кальян. Ця практика відносно нова у світі.

Автор: На правах реклами
Теги: кальян
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх