Козельщинський Центр ПМСД отримав 1000 тестів для виявлення COVID-19

10.11.2021, 16:45 Переглядів: 1 549

 

Цього вистачить на кілька місяців

В період третьої хвилі пандемії медична сфера знову потребує підтримки від небайдужого бізнесу. Козельщинський центр первинної медико-санітарної допомоги не є винятком. ПМСД обслуговує більше 14 тисяч осіб, а бюджетним коштом не вдається покривати всі потреби закладів, що до нього входять. 

Тому голова Козельщинської територіальної громади Олександр Троцький звернувся за допомогою до соціального партнера Біланівського ГЗК з групи Ferrexpo. Менш ніж за два тижні ПМСД отримали 1000 тестів для виявлення COVID-19. 

- Тисяча одиниць – це запас на декілька місяців зимового сезону. В один день використовуємо близько 25 штук. Завдяки Біланівському ГЗК ми забезпечені необхідними тестами на період нової хвилі пандемії. Ми дуже вдячні за допомогу та підтримку, - додає Ольга Явтушенко, директор ПМСД.

Вартість переданої допомоги склала 200 тис. грн.

- Допомога медичній сфері завжди була однією з ключових в благодійній діяльності комбінату. Тому не дивно, що з початком пандемії ми активно реагуємо на потреби громад. Бізнес має бути соціально відповідальним та підтримувати медицину в боротьбі з COVID-19, - підсумовує Юрій Химич, генеральний директор Біланівського ГЗК.

Група Ferrexpo з початку пандемії передала медичним закладам Полтавської області тисячі засобів індивідуального захисту, сотні літрів дезинфікуючих засобів, десятки одиниць техніки та обладнання, декілька автомобілів, серед яких два автомобілі швидкої допомоги. Загальна сума допомоги від групи перевищила 70 млн грн.

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх