Поради досвідченого вертебролога

17.12.2021, 11:00 Переглядів: 2 521

  

Проблеми з хребтом чи суглобами рідко виникають водночас. Виняток - це раптово отримана фізична травма чи непосильне навантаження.

Хвороби хребта та суглобів починають проявляти себе поступово, крок за кроком, погіршуючи самопочуття людини. Безперечно, що відповідальність за поступове погіршення стану несе сам пацієнт.

Дуже важливе значення у лікуванні будь-якої хвороби має своєчасне звернення пацієнта до лікаря-фахівця. Вилікувати, позбавити болю, повернути рухливість, активне життя без обмежень можливо лише на ранніх стадіях захворювання.

Прогресивні, сучасні методи відновлення, такі як стимуляція тромбоцитарною плазмою пацієнта, дозволяють отримати повноцінний лікувальний результат на довгий час у майбутньому. Єдине, що не можна змінити, відновити, це форму кісток, які утворюють суглоб. Деформовані хребці та міжхребцеві суглоби, кісткові розростання теж не можна прибрати без допомоги хірургічного втручання. Але, щоб не довести до таких безповоротних змін у хребті чи суглобах, треба своєчасно прислухатись до перших проявів хвороби, та не зволікаючи звернутись до лікаря-фахівця з цих питань. Щоб не витрачати час дарма та отримати повноцінну консультацію у лікаря, у багатьох випадках треба мати результат додаткових методів дослідження.

Як лікар, який лікує хвороби хребта та суглобів понад 26 років, розповім вам, які дослідження бажано робити першочергово. Не всі діагностичні дослідження однаково інформативні. Але і ціна кожного дослідження своя. Не розуміючи того, яка інформація потрібна розумному, досвідченому лікарю, більшість пацієнтів вибирають дешеве обстеження. Такими є рентгенівський знімок чи ультразвукове сканування.

Ці методи мають значення при деяких інших станах і хворобах, але дають мінімальну інформацію про стан хребта чи суглоба. Вичерпною, повною є діагностична інформація після проведення магнітно-резонансної томографії (МРТ). Саме МРТ. Не комп'ютерної томографії (КТ). І це важливо!

Так, МРТ дослідження найдорожче. Але тільки воно дасть лікарю можливість мати повну картину патологічних змін у хворому відділі хребта чи суглобі. Наразі, маючи таку достовірну інформацію, лікар зможе безпомилково поставити правильний діагноз та призначити потрібне дієве лікування.

Лише у випадках, коли пацієнт має протипоказання до проведення МРТ-дослідження, лікар може дати направлення на КТ-томографію. Турбуйтесь про здоров'я суглобів та хребта завчасно. Не витрачайте марно дорогоцінний час. Звертайтесь до лікаря раніше, ніж хвороба вас змусить.

 
Ваш лікар Владимиров Роман Романович.
Прийом ведеться двічі на місяць за адресою:
м. Кременчук, вул. Троїцька,69/15.

23 грудня Владимиров Роман Романович, засновник і головний лікар Київського центру захворювань хребта і суглобів, буде проводити прийом пацієнтів у Кременчуці.

Запис на прийом по телефону:

073 431 31 03, 066 431 31 03, 096 953 00 18

Ви також можете записатися на різні види масажу: 
- лікувальний
- оздоровчий
- профілактичний
- антицелюлітний
- точковий і баночний.
Діють ідивідуальні знижки!

 Інформація та запис на масаж по телефону:
073-431-31-03, 066-431-31-03, 096-953-00-18

 Детально і доступно про захворювання хребта та суглобів, а також про методи лікування можна прочитати на офіційному сайті Центру вертебрології доктора Владимирова: www.spinanebolit.com.ua

Ліц. МОЗ України АЕ 571070

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх