Проблеми з суглобами та хребтом: за найменших уражень потрібно лікувати

20.10.2021, 12:00 Переглядів: 1 501

 

Сьогодні ми маємо розмову з лікарем Владимировим Романом Романовичем - вертебрологом, артрологом, який займається безопераційним лікуванням хребта та суглобів із 1994 року.

- Романе Романовичу! Ваш досвід у лікуванні хвороб хребта та суглобів доволі великий. Що ви порадили б нашим людям, які вже зіткнулись з проблемами, пов'язаними з хребтом або суглобами?


- Питання коротке, але відповідей на нього може бути дуже багато. Досвід та щоденна практика лікаря народжує розуміння того, що коїться у кожному окремому випадку, у кожного окремого пацієнта. Пов'язаний той процес із травмою чи з неминучими процесами старіння кісткової, хрящової, сполучної тканини. Мушу зазначити, що поняття " протокол лікування" тої чи іншої хвороби для досвідченого лікаря не завжди прийнятний. Бо інколи після оцінки досліджень, таких як МРТ, КТ, рентген, лікар за протоколом мусить одразу відправити пацієнта до хірурга. Але досвідчений лікар, серед всього цього незрозумілого хаосу змін в анатомічному стані, скарг людини, зробить правильний висновок. Шляхом клінічного аналізу, співставляючи дані фізичного огляду людини та скарг на стан, який її непокоїть, буде знайдена дійсна причина страждань. І не обов'язково це буде головний діагноз. На практиці це було багато разів. Всі старіють і від того, на жаль, не втечеш. Але життя триває! Тому. Головна порада тим, хто це читає зараз. Не засмучуйтесь! Обов'язково є спеціаліст, який вас зрозуміє, та якому не все одно, що з вами буде. Він вирішить вашу проблему, знайде відповіді та дасть дієві рекомендації, на які ви чекали довгий час.

Ваш лікар - Владимиров Роман Романович.

28 жовтня Владимиров Роман Романович, засновник і головний лікар Київського центру захворювань хребта і суглобів, буде проводити прийом пацієнтів у Кременчуці.

Запис на прийом по телефону: 073-431-31-03, 066-431-31-03, 096-953-00-18
spinanebolit.com.ua

Ліц. МОЗ України АЕ 571070

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх