Стандарти сучасної європейської моди в TOP SECRET

13.10.2021, 15:00 Переглядів: 1 410

 

«Top SECRET» – сучасний бренд з 25-річною історією

Осінь-2021 стала ювілейною для бренду Top SECRET, який вже чверть століття створює не лише гарні, а й комфортні речі для своїх клієнтів. Цьогорічна колекція включає в себе 25 стильних та сучасних луків.

У першій частині переважають пропозиції з міським та позачасовим характером, з верхнім одягом, що ідеально підходить для ранньої осені. Любителям ретро-стилю присвячені цікаві принти: від квітів та малюнків тварин до клітинки. Увагу привертають сукні-сорочки та спортивні луки, світшоти з брюками, спідниці зі светрами. В образах переважають природні відтінки: коричневі, руді, верблюжі, доповнені жовтим, зеленим, помаранчевим та синім. Поруч з ними основні відтінки, які завжди добре підходять для створення міських луків: графіт, сірий, чорний, пастель.

Друга частина ювілейної колекції Top Secret наближає нас до природи. Силуети більш розслаблені, м'які, зручні. Нові кольори сезону - фіолетовий та червоний схожі на пустощі на тлі базових бежевих, чорних, жовтих і зелених. У сукнях присутній цілий ряд квіткових і тваринних принтів, светри з товстими переплетеннями, м'які в'язані, від білого до енергійного синього, а зручний верхній одяг дивує новими формами та кольорами. Модні, але дуже корисні продукти з цієї лінії можуть стати хорошою інвестицією протягом декількох сезонів.

Останній, третій випуск колекції перенесе нас в світ, заповнений романтикою і природною красою. Квіти, клітинка, товсті переплетення трикотажу - все це дає відчуття безпеки і спокою, а натуральні і затишні тканини посилюють цей ефект. М'які светри, комплекти суконь зі светрами, брюками і спідницями з трикотажем, додають відчуття м'якості. Ідеальним їх доповненням є дублянка верблюжого кольору з білою обробкою.

"TOP SECRET"
вул. Шевченка 37-В
Час роботи: з 10:00 - 19:00
Телефон: +38-095-839-44-36


Автор: На правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх