Чому споживачі вибирають онлайн-доставку троянд від інтернет-магазину Only Rose

28.07.2021, 18:00 Переглядів: 1 323

 

Квіти з'являються в житті людей у найприємніші миті. Без них неможливо уявити дні народження, весілля, романтичні побачення, культурні події, святкування досягнень та перемог.

Придбати квіти просто. В кожному місті є хоча б кілька магазинів, що пропонують композиції на будь-який смак. Але з кожним роком зростає попит на онлайн-замовлення та доставку букетів. Ця послуга дозволяє робити близьким людям приємні сюрпризи з мінімальними витратами часу.

Як вибрати інтернет-магазин квітів

Експерти радять надавати перевагу компаніям, що мають офлайн-бутики. Завітайте до квіткової крамниці, вивчіть асортимент, переконайтеся у якості та свіжості рослин. Дізнайтеся про постачальників та регулярність поповнення асортименту. Ця інформація дозволить дійти до правильного висновку щодо якості квітів.

Вибір магазину залежить від рівня кваліфікації флористів. Ретельно вивчіть каталог, проаналізуйте складність композицій. Розпитайте, скільки часу потрібно для складання букетів. Вивчіть відгуки про компанію. Клієнти залюбки діляться своїми враженнями про послуги.

Яскравий приклад бездоганного сервісу — сайт https://onlyrose.ua/ru компанії Only Rose. Мережа квіткових крамниць пропонує можливість замовити троянди в форматі онлайн і послуги доставлення композицій.

Переваги Only Rose

Важлива особливість інтернет-магазину — співпраця напряму з виробником. Троянди Only Rose постачає «Асканія-Флора». Це українська компанія, що працює на ринку більше 17 років і користується бездоганною репутацією. «Асканія-Флора» вирощує троянди в сучасних теплицях з дотриманням усіх технологічних вимог. Завдяки співпраці напряму з українським виробником Only Rose завжди пропонує якісні та щойно зрізані квіти.

У відгуках про роботу інтернет-магазину клієнти вказують на кілька додаткових переваг:

  • великий асортимент авторських композицій;
  • фахова та креативна робота флористів. Вони бездоганно поєднують різні сорти троянд, використовують сучасні скріплюючі матеріали;
  • швидке доставлення замовлень. Букети потрапляють до рук клієнтів у бездоганному стані;
  • зручний формат замовлення онлайн, великий вибір варіантів сплати.

Тут працюють кваліфіковані консультанти. Якщо в клієнта виникають складнощі з вибором композиції, вони нададуть вичерпну інформацію про кожен сорт троянд, порекомендують найкращі варіанти з урахуванням ситуації.

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх