Коштом Біланівського ГЗК з групи Ferrexpo відремонтували приміщення Новогалещинської селищної ради

19.07.2021, 14:00 Переглядів: 887

 

Наразі ще декілька об’єктів соціальної інфраструктури Новогалещинської ОТГ знаходяться на стадії ремонтних робіт

Чергові гарні новини з Новогалещинської територіальної громади – завершився внутрішній ремонт приміщення Новогалещинської селищної ради. Останніми, в рамках ремонтних робіт, були кабінети Голови селищної ради, бухгалтерії та облаштування санвузлів в приміщенні. Хочеться виділити, що один із встановлених санвузлів обладнаний згідно із усіма необхідними вимогами по інклюзивності.

За останні роки, в цьому ж приміщенні, вже було відремонтовано центр надання адміністративних послуг, фінансовий відділ, кабінети землевпорядників та секретаря селищної ради. Окрім ремонтних робіт, Біланівським ГЗК було надано допомогу у вигляді вмеблювання приміщення селищної ради та ЦНАПу та допомога із забезпеченням комп’ютерною технікою.

«За скільки років співпраці, Біланівським ГЗК було відремонтовано багато об’єктів соціально-культурної інфраструктури. Першочергово кошти вкладалися в медицину, освіту, спорт та культуру. Але проєкт по ремонту селищної ради має особливе значення, бо це апарат управління об’єднаної територіальної громади, який для стабільного функціонування та розвитку має відповідати сучасним стандартам», - коментує фінансовий директор Біланівського ГЗК Владислав Палеха. – «Вартість робіт, що завершились на даному етапі, становить майже 700 тисяч гривень, коли загальна сума ремонтних робіт приміщення селищної ради та ЦНАПу перевищує 2 млн гривень».

Світлана Самсонова, голова Новогалещинської ОТГ доповнює: «Тепер робочі місця кожного з працівників апарату виконавчої влади та ЦНАПу облаштовані згідно всіх вимог. Хотілось би окремо зазначити, що після ремонту в приміщенні селищної ради з’явились санвузли, які до цього знаходились на вулиці. І тут не потрібно пояснювати, наскільки це покращило умови як для працівників, так і для відвідувачів. Ми всі висловлюємо слова вдячності Біланівському ГЗК. Завдяки такому надійному партнеру у нас з’являється набагато більше можливостей для розвитку територіальної громади».

Нагадаємо, що тільки за два останні місяці у Новогалещинській ОТГ коштом Біланівського ГЗК виконано черговий етап ремонту в дитячому садку «Казка», у власність громади передано автогрейдер та надано допомогу у проведенні соціально-культурних заходів.

Але і це не все - наразі декілька об’єктів соціальної інфраструктури Новогалещинської ОТГ знаходяться на стадії ремонтних робіт. Тому найближчим часом чекаємо гарних новин.

Автор: на правах реклами
Теги: Ferrexpo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх