«Суши Мастер» - ресторан японської кухні в м.Кременчук

14.07.2021, 11:00 Переглядів: 1 571

 

У місті Кременчук досить багато громадських закладів, де можна поїсти. Японська кухня - це окремий напрямок. Якщо хочеться спробувати дійсно якісне блюдо, виконане у всіх традиціях, то для цього найкраще звертатися в спеціалізований ресторан, який не змішує відразу декілька видів кухні.

Суши Мастер Кременчук пропонує кожному жителю і гостю міста. Доставка японських страв можлива в будь-яку точку міста, причому в найкоротші терміни. Гарантовано висока якість і доступність.

Чому саме «Суши Мастер»?

Мережа під назвою «Суши Мастер» на слуху зараз у багатьох, оскільки вона активно набирає обертів і відкриває нові точки, просуваючи оригінальне сезонне меню. Кожному надається можливість за досить доступні розцінки спробувати справжні страви з Японії і трохи долучитися до цієї кухні. «Суши Мастер» наслідує традиції, але при цьому використовує ще й власні унікальні методики приготування суші, ролів. Завдяки цьому мережа вигідно вирізняється з-поміж своїх потенційних конкурентів. Якщо хтось хоче познайомитися зі справжніми японськими стравами і при цьому абсолютно не переплачувати, то обов'язково варто замовити щось з доступного асортименту «Суши Мастер».

Переваги закладу:

  • Доступні розцінки;
  • Ввічливе обслуговування;
  • Широкий вибір страв;
  • Швидка доставка.

Варто відзначити, що з «Суши Мастер» кожен потенційний клієнт дійсно не буде переплачувати за свою смачну вечерю або обід, оскільки професійні кур'єри доставляють всі страви абсолютно безкоштовно в будь-яку точку Кременчука. Зазвичай для цього використовується спеціальне обладнання за типом рюкзаків, що підтримують певну температуру, також професіонали грамотно упаковують всі страви, щоб зберегти їх привабливий зовнішній вигляд і смакові характеристики.

На які знижки можна розраховувати?

«Суши Мастер» прагне зробити японську кухню доступною абсолютно для кожного. Якщо низьких розцінок на страви недостатньо, то можна додатково скористатися індивідуальною знижкою в разі, якщо хтось робить перше замовлення або він виявився іменинником в цей день. Також можна брати участь в постійних акціях і вікторинах.

Наприклад, заклад влаштовує години, в які можна взяти комплекс страв за заниженою вартістю або ж отримати другу порцію абсолютно безкоштовно, що дуже вигідно для компанії або любителя непогано заощадити і смачно поїсти. Іноді проходять вікторини, брати участь в яких може людина будь-якого віку. Зазвичай переможець вікторини отримує можливість взяти одне з японських страв безкоштовно або ж кілька разів скористатися якоюсь знижкою.

Брати участь в акції та знижки від «Суши Мастер» можна нескінченну кількість разів, немає ніяких обмежень, тому скористатися вигідною пропозицією від мережі може кожен бажаючий.

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх