Аквапарк POLO-CITY відкрито! Приходь і вмикай літній настрій на максимум!

27.05.2021, 13:00 Переглядів: 1 713

  

1 червня у Кременчуці поновлює свою роботу Аквапарк POLO-CITY. Для розважального комплексу це вже 6 сезон, а для кременчужан та гостей міста – крута можливість зануритись у драйвові розваги. Літо – час відпочинку, тож відпочивайте на повну з POLO-CITY!

Ось уже 6 років Аквапарк POLO-CITY доводить – якісним може бути відпочинок не тільки закордоном, Кременчук теж має чим здивувати вибагливих відпочивальників. Для літнього настрою не потрібно чекати на відпустку чи вихідні, бо будь-який день може стати відмінним, коли яскраві враження близько від дому.

Для тих, хто ще не був у комплексі - знайомтесь

Аквапарк POLO-CITY – це місто розваг і задоволення посеред міста. Тут спека і турботи залишають вас ще на вході, натомість відкривається величезний спектр можливостей для відпочинку. Вам сподобається:

- 11 унікальних водних гірок з басейнами. Конструкції мають різну висоту, довжину спуску та рівень складності. Так що атракціон до душі точно знайдуть гості різного віку.

- У нас є великі басейни для плавання довжиною 25 метрів. Вони розташовані окремо, аби ви могли просто насолодитися освіжаючою прохолодою води і відпочити від бурхливих емоцій.

- У нашому комплексі ви можете смачно поїсти. В POLO-CITY працює бар з великим асортиментом страв, коктейлів та напоїв. Крім того, відвідувачі можуть замовити страви зі спеціального меню ресторану Івушки.

- SPA-зона для релаксу з гідро-басейном 10 на 25 м. Це наша родзинка і справжня знахідка для шанувальників тихого розслабленого відпочинку. Окремо розташований комплекс насолоди з чудовим краєвидом змушує забути про клопоти і пробуджує натхнення до життя. Для гостей зони діє окрема ресторанна пропозиція з розширеним асортиментом страв.

У POLO-CITY дбають про комфорт та безпеку гостей. Для розмежування потоку відвідувачів з різними запитами, територія аквапарку має чітке зонування за напрямками. Кожна зона оснащена сучасним устаткуванням - шезлонги, тенти, зонтики, поруччя. Комплекс обладнано зручною роздягальнею та індивідуальними шафами для зберігання речей. Усі атракціони пройшли перевірку – роботу обладнання відшліфовано. На території постійно працюють професійні інструктори-рятувальники. В POLO-CITY дотримуються санітарних норм та вимог карантинних обмежень.

Для тих, хто вже відпочивав у POLO-CITY

Ми знаємо, ви скучили і так само з нетерпінням чекаємо на нашу зустріч! У новому сезоні на вас чекає іще більше розваг. Приходьте аби знову насолодитися улюбленими атракціонами та випробувати нашу екстремальну гірку «Циклон».


 
Всім нашим гостям

Двері аквапарку традиційно відкриті з 10 до 20 години. Кожен відвідувач може підібрати для себе абонемент до смаку. Тарифна політика дозволяє зробити якісний відпочинок доступним. Крім того, ми розробили спеціальні пропозиції, аби визначні події ви святкували з нами!

Дні народження, дитячі свята та корпоративи можуть стати по-літньому яскравими і по-справжньому незабутніми разом з Аквапарком POLO-CITY.

Приходьте по враження! І не забувайте прихопити рушники ?

aquapark.polo-city.com

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх