Лікування хребта та суглобів, болі у спині

9.04.2021, 10:00 Переглядів: 715

 

Дуже багато скарг від батьків на болі у спині дитини, але батьки не можуть їх диференціювати. Особливо багато скарг на нічний біль, який не дає дитині спати.

З досвіду можу стверджувати, що це пов'язано з функціональним блокуванням здухвинно-крижового суглоба. Зазвичай двостороннім. Але бувають інші ситуації, коли функціональне блокування верхніх шийних сегментів хребта має рефлекторний вплив на тонус м'язів спини та особливо поперекової зони. Достатньо розблокувати рухи в межхребцевих суглобах підчерепної зони або здухвинно- крижових суглобах, як усі болі та скарги скінчуються. Зазвичай в таких ситуаціях батьки витрачають багато часу в пошуках адекватної та дієвої допомоги. Роблять додаткові дослідження МРТ, аналізи крові та багато іншого. Це не зайве, та тільки допомагає лікарю, але можливо все простіше. Досвід лікаря-клініциста має сенс!

 Тепер розглянемо подальший розвиток подій, які можливо матимуть розвиток у подальшому житті пересічної людини.
Не вважайте, що Ви - особливий. Все одно час візьме своє, і у Вас, як і у всіх, почнеться процес старіння... Цей процес, серед інших, буде стосуватися Вашого хребта та суглобів.

Поступово Ваші міжхребцеві диски, які досягли піку свого розвитку та фізіологічного стану, під впливом життевих фізичих навантажень, подарованих батьками генетичних факторів будови сполучної та хрящової тканини, почнуть, вибачте, старіти... Цей процес має назву - дегенерація. Нажаль, цей процес зупинити не можливо. Але... Якщо вжити своєчасно дії, які сповільнять та зупинять цей процес, то у наслідках ми отримаємо функціональну та відновлену опорно-рухову систему, яка віддячить нам гарним станом та функціоналом довгі роки. Але таке можливо тільки у випадку, якщо вчасно ідентифікувати проблему, зробити додаткові дослідження за призначенням лікаря, та отримати об'ємну консультацію з висновками, які не залишать питань без відповіді.
До мене звертаються за допомогою люди з різних регіонів та міст України. Для кожної людини є свій лікар. Шукайте його. Той лікар, який зможе Вам все пояснити та допомогти вчасно- це Ваш лікар!

 В Кременчуцькій філії Київського центру лікування хребта і суглобів приймає головний лікар Владимиров Р.Р.

 Прийом ведеться два рази на місяць за адресою: м. Кременчук, вул. Троїцька,69/15.

Запис по телефону: 073-431-31-03, 066-431-31-03, 096-953-00-18

Найближчий прийом відбудеться 6 серпня.


Детально і доступно про захворювання хребта та суглобів, а також про методи лікування можна прочитати на офіційному сайті Центру вертебрології доктора Владимирова: www.spinanebolit.com.ua


Ліц. МОЗ України АЕ 571070

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх