Що приготувати чоловікові на роботу

31.03.2021, 16:30 Переглядів: 4 301

 

На сайті «Обозреватель» зібрані численні покрокові рецепти на всі випадки життя. Хочете, щоб ваш чоловік був завжди ситий і задоволений - вибирайте страви, здатні здивувати гурманів. З них можна скласти різноманітне корисне меню на кожен день.

Завдання жінки смачно і корисно нагодувати всю сім'ю. Адже здорове збалансоване харчування це запорука здоров'я і життєвих сил кожної людини. Але їжа повинна бути не тільки корисною, але і смачною, деякі люди відмовляються їсти, якщо їжа їм припала до смаку. Особливо так часто роблять діти, а батьки вважають це звичайним капризом. Але вся причина саме в смаку. Адже якщо ви покладете перед ними то, що вони люблять, то маленькі бешкетники уплетут це за обидві щоки.


Чоловіки недалеко пішли від дітей. Їм теж важливо ситно і смачно поїсти. Не дарма кажуть, що шлях до їх серця. Як правило, в будні дні глава сім'ї відсутній вдома, тому що працює, але ж харчування ніхто не відміняв. Тому жінки часто бувають спантеличені питанням про те, що приготувати чоловікові на роботу, які підійдуть рецепти на кожен день.


Де знайти корисні рецепти


Сьогодні спеціальний майданчик food.obozrevatel.com пропонує на вибір не один кулінарний рецепт з докладним описом приготування. Розділи дозволять знайти потрібну категорію, наприклад, салати, випічка, десерти та ін. Під кожним рецептом є можливість коментувати. Користувачі з задоволенням діляться порадами і власними Лайфхак. Є можливість надсилати власні рецепти, які потім будуть опубліковані для всіх на сайті.


Зручність майданчика полягає також в тому, що можна вивести потрібний рецепт на мобільний телефон і взяти з собою на кухню. Не потрібно збирати величезні кулінарні книги, записи в зошитах, досить мати з собою смартфон. Полюбилися страви на сайті Obozrevatel можна відкласти в закладки.


Чому важливо завжди обідати


Пропускати обідній прийом їжі шкідливо, тому тим людям, які працюють, важливо носити з собою їжу на роботу. Турботливі дружини завжди дбають про те, щоб у чоловіка був повноцінний обід. Можна, звичайно, швидко перекусити в їдальні або кафе, однак домашню їжу ніщо не замінить.


Потрібно врахувати, які умови на роботі у чоловіка, чи зможе він розігріти їжу. Якщо такої можливості немає, то вибирати краще серед online рецептів, які не потребують розігріву. Також потрібно підбирати інгредієнти, які можуть довгий час залишатися свіжими.


Бутерброди найшвидший спосіб насититися, проте не найкорисніший, тому краще замінити їх, наприклад, на млинці або пиріжки з різним наповненням: м'ясом, варенням, сиром та ін. Прості покрокові рецепти допоможуть урізноманітнити раціон. Це буде дуже ситно і компактно. Також можна спекти піцу з насиченою начинкою, розрізати на шматочки і розкласти по контейнерах.


Якщо на роботі все-таки є мікрохвильовка, то можна забезпечити повноцінний обід своєму звуженому. Рецепти онлайн можна знайти на різні гарніри з м'ясом та іншими інгредієнтами. Поруч можна покласти свіжі овочі, салати.


Сайт «Обозреватель» допоможе не ламати голову над тим, який ще обід приготувати чоловікові. Просто беріть потрібний рецепт і готуйте! Слідкуйте за розділом новин про появу нових страв!


Тепер шлях до вашого чоловіка у вас відкрито!

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх