Як догодити бику

17.12.2020, 14:02 Переглядів: 7 536 Коментарів: 1

 

Новий Рік уже на порозі. Запах ялинки в домі, мандарини, дитячий сміх, подарунки… Це все наступає нам на п’яти і просто благає відволіктися від рутини, від такого важкого року, від карантину та насолоджуватися!

Білий Металевий Бик — ось символ прийдешнього Нового 2021 року. За всіма прогнозами, майбутній рік буде спокійним, без потрясінь та катаклізмів.


2020 рік, повний потрясінь, небезпек, криз і локдаунів, майже відійшов. На його місце має заступити рік Бика. Вся планета має надію, що він принесе радість, гармонію і спокій. Щоправда, не обійдеться і без потрясінь – як і щороку. Але маємо надію, що вони будуть не більші, ніж ми мали цього року.


Новий рік – одне з небагатьох свят, що об`єднує все людство. За всіх часів у різних народів існували й існують свої традиції зустрічі Нового року та своя святкова атрибутика.


Що символізує Білий Бик


Білий Металевий Бик характеризується «сталевими нервами» і залізним характером, силою волі, стриманістю, серйозністю, надійністю, працелюбністю, консерватизмом, а також нетерплячістю та впертістю.


Безумовно, Бик є шляхетною твариною, тому від нього варто очікувати вольових, рішучих та серйозних вчинків. До того ж білий колір Бика говорить про світлий період, який наступний рік може принести у життя.


Як зустріти рік Бика-2021


Ми вже з'ясували, що господар прийдешнього року любить простоту, спокій, бережливість та серйозність. Стихія Металевого Бика – земля, тому в одязі, інтер'єрі та святковому оформленні приміщення варто використовувати білий, коричневий, бежевий кольори, а також відтінки з металевим чи сріблястим ефектом. Жінкам радять одягнути металеві прикраси і пояси, підібрати під вбрання сріблясті сумочки і туфлі. Це задля того, аби задовольнити смаки Бика. І, до речі, не одягайтеся у червоне та не стеліть на стіл червону скатертину, бо цей колір, як відомо, здатен роздражнити будь-якого Бика.


 


Святкове меню: чим догодити Білому Бику у Новорічну ніч


Бик любить добре і смачно поїсти. Він невибагливий у їжі і не вимагає кулінарних шедеврів та екзотичних продуктів на новорічному столі. Бикові до душі просте частування і традиційні смаколики. Максимальна консервативність має бути і в способах приготування. Продукти для страв на новорічному столі можна: варити, тушкувати, смажити, запікати, обробляти на грилі або у мікрохвильовій печі.


Що має бути на новорічному столі 2021 року


  • Бик — травоїдна тварина. У меню обов'язково має переважати рослинна їжа (злакові, овочі, фрукти і зелень).

 

  • Не забудьте поставити на стіл гарно оформлену сирну нарізку, як подяку Пацюкові за все хороше, що сталося з вами в році, що минає (або щоб він швидше забрав свій 2020-й рік). Сирна тарілка має містити не менше п'яти сортів сиру. У складі такої тарілки мають бути м'які, напівм'які та тверді сири. Наприклад, брі або камамбер (м'які сири), брі (напівм'який сир), рокфор або горгонзола (блакитний сир) і пармезан (Бофор, грюйер або інший твердий сир). У мережі магазинів BAZILIK кожен знайде собі сир до смаку! Також тут можна придбати м'ясні делікатеси (хамон, прошуто, ковбаси), оливки, горіхи, солодощі та різноманітні напої до святкового столу! Магазини знаходяться в Кременчуц, Полтаві та Горішніх Плавнях. Довідки за тел. 067-483-40-34, або шукайте нас у соцмережах!
  • Обов'язково приготуйте страви із запечених або тушкованих овочів.
  • Плюсом будуть грибні страви (картопля з грибами, грибні зрази, жульєн).
  • Традиційні рецепти з риби і морепродуктів.
  • М'ясні страви, приготовані з птиці, кролика, свинини або баранини. Великий асортимент свіжого м'яса та напівфабрикатів можна придбати у магазині «Бутік м'яса», який знаходиться біля Центрального ринку, навпроти станції швидкої допомоги. Смачнющі ковбаски, різноманітні рулети, реберця, маринований шашлик, фарширована качка з яблуками, курочка без кості та інші смаколики. Є власна коптильня. Все свіженьке та приготоване з любов'ю.

 

  • Обов'язково на новорічному столі мають бути фрукти. І не лише нарізка, але і морси, компоти, соки і десерти з фруктів.
  • До речі, Бик хоч і суворий, але невиправний ласун, тому без торта у Новий рік не обійтися.
  • Бик не любить п'яних. У меню можуть бути будь-які алкогольні напої, але їх вживання має бути помірним.


Новорічні традиції і сервірування святкового столу


Бик любить повагу і розкіш, тому зустрічати його слід у святково прикрашеній оселі. На столі або на ялинці доречними будуть деталі із зображенням символу 2021 року.


Оскільки стихією року є метал, то подавати на стіл частування можна у вишуканому металевому посуді або у керамічному — з металізованим малюнком.


Вибираючи скатертину, серветки і посуд, слід віддавати перевагу білому, сріблястому, золотому і спокійним пастельним відтінкам. Обов'язково мають бути яскраві акценти зеленого або червоного кольору.


Свічки, тематичні тримачі для серветок, гарно оформлені пляшки спиртного допоможуть створити святковий настрій. Навіть бантик із яскравої атласної стрічки стане чудовою прикрасою на святковому столі. Імпровізуйте, і Бик оцінить ваші старання.


 

Звершення та трагедії попередніх років Бика


Цікаво буде пригадати, з чим стикалося людство в минулі роки Бика, тобто кожні 12 років тому. На 1901 рік припало вручення першої Нобелівської премії, на 1951 рік – політ першої людини у космос, на 1985 – випуск першої версії операційної системи Windows. У 1997 році загинула британська принцеса Діана, а у 2009 році світ стикнувся з епідемією «свинячого грипу».


Відомі люди, які народилися у рік Бика


Китайський гороскоп стверджує, що люди, котрі народилися у рік Бика, завжди скромні, надійні, старанні, терплячі, сильні духом та небагатослівні. Астрологи кажуть, що діти, народжені у 2021 році, будуть слухняними, самостійними, терплячими, вихованими та миролюбними. Вони уникатимуть скандалів і не боятимуться відповідальності.


У рік Бика народилися казкар Ганс Крістіан Андерсен, художник Вінсент Ван Гог, композитор Йоганн Себастьян Бах, актори Чарлі Чаплін, Дастін Гоффман, Едді Мерфі, Пол Ньюман, політики та правителі: Наполеон Бонапарт, Адольф Гітлер, Саддам Хусейн, Марґарет Тетчер.

Автор: Дарія Губенко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

138
17 грудня 2020 16:28

Час быка, книга есть такая


1 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх