5 ключових переваг Chery Tiggo 7, або Чому варто купити автомобіль від китайського автопрому

15.12.2020, 14:45 Переглядів: 5 450

 

Автомобілі Chery давно користуються популярністю серед українських покупців.

Автовласники зазначають, що всі моделі за технічними характеристиками анітрохи не поступаються більш престижним маркам. Водночас комфорт від керування будь-якою моделлю «Чері» гідно оцінять навіть найвибагливіші водії.


Особливо заслуговує уваги Chery Tiggo 7 – вдосконалений «паркетник», спроєктований на платформі Т1Х. Спортивний кроссовер має попит на українському ринку завдяки хорошим технічним характеристикам. Автомобіль підходить для пересування містом та в умовах бездоріжжя. Окрім того, у мануалі (офіційній інструкції від виробника) вказано, що Chery Tiggo 7 легко може їздити вбрід, якщо глибина водойми не перевищує 60 см.

 

Концепція Tiger Style

 

Автомобіль характеризується стильним дизайном. Усі елементи машини, відповідно до концепції Tiger Style, повинні бути по-спортивному підтягнутими, гармонійними й елегантними.


 


Основні переваги «Чері Тігго 7»


1. Передній привід. Відсутність карданного валу дає можливість збільшити корисну площу салону й забезпечити кращий рівень комфорту пасажирам на задньому  сидінні. Передньопривідні машини мають кращу прохідність на бездоріжжі, відмінну курсову стійкість, їх не заносить на поворотах, коли на вулиці злива чи ожеледь.


2. Потужний двигун. «Чері Тігго 7» комплектується 1,5-літровим DCT, 1,5-літровим TCI чи 2-літровим DVVT. У першому випадку під капотом – 147 к. с., у другому – 152 к. с., у третьому – 122 к. с.


3. Якісна трансмісія. В базовій комплектації в парі з мотором працює 6-ступінчаста МКПП від компанії Aisin. У покращених версіях використовується варіатор Getrag. Трансмісія має три встановлених програми водіння: «спорт», «ручне управління» та «екорежим».


4. Незалежна підвіска. Високий кліренс (210 мм) дає можливість легко «проковтувати» удари від лежачих «поліцейських», впевнено маневрувати на будь-яких ґрунтовках, навіть в умовах бездоріжжя.


5. Доступна ціна. Вартість «Чері Тігго7» нижча, чим, наприклад, «КІА Спортейдж», «Сузукі Вітара». Водночас автомобіліст отримує в користування гарну та надійну машину, яка витримає навіть далекі й довготривалі подорожі.

 

Ще одна перевага – декілька комплектацій. «Чері Тігго 7» представлений у базовій версії Sport, а також у двох покращених – Luxury і Elite.


Надійний партнер


Чому варто купити Chery Tiggo 7 в автоцентрі https://blitzavto.ukravto.ua/ru/cars/tiggo-7? У салоні Корпорації «УкрАВТО» можна не тільки придбати машину з гарантією від виробника, але й застрахувати її або отримати можливість оформити транспортний засіб у лізинг чи в кредит.


Додаткові переваги співпраці з офіційним дилером – гарантійне й постгарантійне обслуговування. Сервісні центри Корпорації оснащені інноваційним обладнанням. Технічний персонал «УкрАВТО» має всі знання та навички, потрібні для техогляду й ремонту машин визначеного класу. Сервіс пропонує оригінальні сертифіковані запасні частини та надає можливість замовити будь-яку деталь, необхідну для Chery Tiggo 7.

Автор: на правах реклами
Теги: Chery Tiggo 7
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх