Єдина надійна команда «Батьківщини» у Кременчуці. Списки кандидатів до Кременчуцької міської ради

16.10.2020, 16:00 Переглядів: 3 937

 

Депутати ВО «Батьківщина» у міській раді Кременчука завжди відстоювали реальні інтереси кременчужан. Це єдина політична сила, яка завжди була й залишається послідовною, не підлаштовується під момент, а захищає простих людей.

Фракція «Батьківщина» – єдина у міській раді, яка вимагала ввести мораторій на підвищення тарифів на комунальні послуги. Єдина фракція, яка вимагала радикальних дій для збереження екології в місті та виступала з рядом важливих соціальних ініціатив.

 

Юлія Тимошенко закликає кременчужан підтримати команду «Батьківщини».


Напередодні місцевих виборів, які пройдуть 25 жовтня, лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко зауважила: «Сьогодні не можна піддаватися емоціям. Вибір має бути усвідомленим, адже від нього залежатиме життя кожного, і обирати треба людей фахових, у результатах яких ви впевнені». Юлія Тимошенко переконана, що місцеві вибори – це можливість привести до керівництва громадами людей, що сповідують правильну стратегію розвитку не лише своїх міст і сіл, а й країни в цілому. Професіоналів, патріотів, які знають, що і як робити. Саме тому Тимошенко закликає кременчужан підтримати на виборах міської ради Кременчука надійну команду «Батьківщини» на чолі з Олександром Головачем.


«Одна з місій цих виборів – привести в раду команду людей, які перевірені життям, які точно не підведуть, які точно не здадуть ресурси й інтереси громади, зможуть реально дати громаді результат. Такою є команда на чолі з Головачем», – зазначила Юлія Тимошенко, – «Ми повинні об‘єднуватися й вимагати скасування закону про легалізацію грального бізнесу, висловити свою тверду позицію проти розпродажу землі, добитися зниження тарифів та підвищення пенсій і зарплат. Лише єдина надійна команда «Батьківщини» змусить відчути реальну силу громади Кременчука».

 

Знайомимо вас зі списками кандидатів у депутати до Кременчуцької міської ради від ВО «Батьківщина» за територіальними округами:

 

Округ №1

 

1. Шляхова Ольга Олегівна.

2. Терещенко Денис Юрійович.

3. Декань Марина Вадимівна.

4. Ядров Антон Сергійович.

5. Карамзін Володимир Миколайович.

6. Овчарь Олег Олександрович.

7. Педоренко Аліна Олександрівна.

 
Округ №2

 

1. Пищита Світлана Миколаївна.

2. Івашина Руслан Володимирович.

3. Грінченко Володимир Вадимович.

4. Шиян Ольга Миколаївна.

5. Грицик Юрій Ярославович.

6. Костенко Олена Геннадіївна.

 
Округ №3

 

1. Яцина Олександр Олександрович.

2. Вовк Сергій Миколайович.

3. Погрібний Сергій Миколайович.

4. Сьомик Олена Броніславівна.

5. Калініченко Дарина Сергіївна.

6. Дібров Дмитро Ігорович.

7. Скрильнік Ольга Анатоліївна.

 
Округ №4

 

1. Калашник Віктор Васильович.

2. Кальченко Олександр Вікторович.

3. Заможська Алла Сергіївна.

4. Коваленко Михайло Михайлович.

5. Тесленко Людмила Олексіївна.

6. Марченко Анатолій Миколайович.

7. Дем’яненко Валентина Іванівна.

 
Округ №5

 

1. Ульянов Руслан Анатолійович.

2. Дедюрін Віталій Миколайович.

3. Жданова Тетяна Іванівна.

4. Сидоренко Олег Олександрович.

5. Бордюг Наталія Семенівна.

6. Корнієнко Віталій Володимирович.

7. Субботіна Ганна Олександрівна.


Округ №6

 

1. Холод Євгеній Миколайович.

2. Таценюк Віталій Дмитрович.

3. Малиш Яна Миколаївна.

4. Воловик Віктор Васильович.

5. Соляник Надія Олександрівна.

6. Бейгул Олександр Миколайович.

7. Лаврик Ксенія Анатоліївна.
 

У неділю, 25 жовтня 2020 року, в усій Україні відбудуться перші місцеві вибори за новим виборчим законодавством. Кременчужани обиратимуть міського голову, а також депутатів Кременчуцької міської ради, Кременчуцької районної ради та Полтавської обласної ради. Зверніть увагу, що кременчужани вперше братимуть участь у виборах районної ради. Таким чином буде завершено територіально-адміністративну реформу. В області залишилося лише чотири райони: до Кременчуцького увійшли території колишніх Кременчуцького, Глобинського, Козельщинського та Семенівського районів. І тепер раду району обиратимуть мешканці всіх громад на його території.

 

Чому для Кременчука важлива перемога «Батьківщини» в усіх радах


В результаті проведення адміністративної реформи центральна влада скоротила кількість районів. І тепер ми вперше обиратимемо раду нового району. Чому важливо мешканцям міста мати своїх депутатів у районній та обласній раді? Тому що від цього залежить справедливий розподіл бюджету. Районна та обласна ради будуть розподіляти додаткові субвенції та надходження від користування природними надрами. Єдина надійна команда «Батьківщини» добиватиметься, щоб ці надходження розподілялися справедливо. І кременчужани не відчували себе обділеними. Мешканці нашого міста добре знають, що в минулі роки Полтава завжди тягнула рядно на себе. Незважаючи на те, що Кременчук сплачує левову частку в загальний бюджет. «Батьківщина» зупинить несправедливий розподіл коштів. Наші депутати в міській, районній та обласній радах дбатимуть про те, щоб кременчужани отримували справедливе відшкодування за роботу промисловості та видобування надр на своїй території.

 

Як правильно заповнювати бюлетені


Бюлетені з виборів міського голови будуть старої форми. Там будуть вказані у алфавітному порядку прізвища кандидатів, а навпроти – квадрати, в одному з яких потрібно буде поставити «галочку», або «плюс».

Нова форма виборчих бюлетенів буде для голосування за кандидатів у депутати міської, районної та обласної рад.


 

Такі бюлетені треба «читати» по горизонталі: ліворуч буде перелік партій, посередині два квадратики для позначок, а праворуч – пронумерований перелік кандидатів від цієї партії. Обравши партію, треба поставити «галочку», «плюс» чи будь-яку іншу позначку в першому квадраті для волевиявлення за партію. До другого квадрату потрібно вписати порядковий номер обраного кандидата, аби допомогти йому піднятись у відповідному територіальному списку своєї партії. Причому бажано внести максимально точний номер, який зазначено поряд з його прізвищем (наприклад: не 6, а 06; не 1, а 01 тощо).

Автор: Політична реклама
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх