Кременчук придбає ще два сміттєвози для КАТП 1628

16.10.2020, 16:28 Переглядів: 2 900 Коментарів: 1

 

На це з бюджету міста виділять 7,4 млн грн у рамках співфінансування з областю

Місто викупить два сміттєвоза для Кременчуцького КАТП 1628 в рамках закупівлі, яку проводив департамент будівництва, містобудування і архітектури та ЖКГ облдержадміністрації у минулому році. Тендер уже проведений, і КАТП 1628 вже отримало два сміттєвози за кошти області – за рахунок фонду охорони навколишнього природного середовища.



Умови придбання – співфінансування з міського бюджету чотирьох одиниць спеціалізованої комунальної техніки у співвідношенні 50% на 50%. Тобто область за придбані сміттєвози розрахувалося, проте Кременчук не перерахував свою частку, і дві машини «зависли».

 

Як пояснила віцемер з фінансів Тетяна Неіленко під час засідання бюджетної депутатської комісії, передбачалося профінансувати купівлю сміттєвозів за рахунок продажу земельних ділянок. Але цей показник бюджету не виконується. Тому на сесію міськради 22 жовтня пропонується проєкт рішення «Про зміну джерела фінансування»: 7,4 млн грн (частку міського бюджету для співфінансування) виділять за рахунок фонду бюджету розвитку, за рахунок невикористаних коштів, загальна сума яких близько 100 млн грн.


Нагадаємо, КАТП 1628 в рамках обласного тендеру отримало МАЗ та китайський автомобіль DАYUN з додатковими відвалами для очищення снігу. Очікується ще дві обновки: такий самий МАЗ і китайська вантажівка.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

198
16 жовтня 2020 16:37

Случайно не альфатекс?


8 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх