Команду «Довіри» посилили потужний аграрій Олександр Прокопенко, фахові управлінці Вадим Нетудихата, Вікторія Балясна та Руслан Коломієць

12.10.2020, 16:30 Переглядів: 2 143

 

«Роби неможливе – можливе зроблять інші» – таким гаслом по життю керується Олександр Прокопенко, кандидат у депутати Полтавської обласної ради від «ДОВІРИ».


 

Олександр Прокопенко – заслужений працівник сільського господарства України, відмінник освіти України і людина, відома не тільки на теренах Полтавщини, але і за її межами. Олександр Іванович дбайливо ставитися до землі, збереження  і підвищення її родючості, застосовує прогресивні методи обробітку ґрунту.


Олександр Прокопенко – голова наглядової ради сільськогосподарських підприємств «ЛОС» та «Благовіст». Вони мають розвинене молочне та м'ясне тваринництво, птахівництво. У його господарстві першими з'являються новинки техніки та впроваджуються новітні технології. Він співпрацює з світовими лідерами у виробництві засобів захисту рослин та мінеральних добрив, випробовує нові сорти зернових та технічних культур.


Олександр Прокопенко намагається своєю працею приносити користь Україні і достаток кожному працівнику його господарства. Ним створено понад 450 робочих місць із високою заробітною платою та усіма соціальними гарантіями. Власники паїв вчасно отримують високу орендну плату, а до бюджету громади надходять мільйонні податки. Більше того, він не лише успішно господарює, але і щедро ділиться своїм досвідом з аграріями області. Також допомагає талановитій сільській молоді здобути професію у сільськогосподарських вишах.


Олександр Іванович дбає про благоустрій населених пунктів, де розташовані його господарства. Він займається ремонтом доріг та водогонів, фінансово допомагає школам, дитячим садочкам, лікувальним закладам.


Покликання Олександра Івановича Прокопенка – добробут людей. Саме тому він обрав «ДОВІРУ». Бо побачив серед команди своїх однодумців тих, хто живе і працює заради інших. Олександр Іванович впевнений: завдяки своїй повсякденній праці він здатен достойно представляти громаду у команді «ДОВІРИ», яка об'єднує лише найкращих.

 

Окрім того, до команди «ДОВІРИ» приєднався директор Державного підприємства «Диканське досвідне лісомисливське господарство», кандидат у депутати Полтавської обласної ради Вадим Нетудихата.


 

25 жовтня після місцевих виборів офіційно утвориться Диканська громада, яка об’єднає селищну та 12 сільських рад. Перед місцевим керівництвом постане непросте завдання – надолужити ті можливості, які були втрачені у зв’язку з несвоєчасним створенням громади. На думку Вадима Петровича, здійснити якісні перетворення вдасться, якщо згуртовано та послідовно підійти до розв’язання проблем. Для цього варто заручитися підтримкою на всіх щаблях влади.


«Диканський район входить до 147 виборчого округу, тому нам добре знайома депутатська діяльність лідера партії «ДОВІРА» Олега Кулініча. Мені імпонує те, що він завжди дбає про виборців, однак є питання, які можна  й потрібно врегульовувати на обласному рівні. Це і підтримка закладів освіти, медичних установ, будівництво сучасних спортивних майданчиків тощо. Тож як кандидат у депутати обласної ради планую, аби жителі рідної Диканщини щоденно відчували позитивні зміни і увагу від представників влади», – розповів  Вадим Нетудихата.


Проте, як зауважив Вадим Петрович, є проблеми, актуальні не лише для Диканської громади. Тому дбатиме про ухвалення рішень, які в цілому сприятимуть розвитку області.


«Слід не забувати, що формування обласного бюджету – результат синергії зусиль усіх жителів та підприємств Полтавщини. Тож потрібно розподіляти кошти так, щоб на теренах області не існувало «сірих» плям. Для мене як кандидата в депутати обласної ради на третьому виборчому окрузі всі громади рівні. Кожна з них заслуговує на увагу. Тільки так ми повернемо довіру людей до влади», – підкреслив Вадим Петрович.


Разом із командою «ДОВІРИ», впевнений Вадим Петрович, вдасться перетворити Полтавщину на успішний і розвинений регіон.


Також до команди «ДОВІРИ» приєдналася справжній управлінець Вікторія Балясна. Народжена в Чутовому, вона все життя працювала задля розвитку освіти і культури у її рідній громаді.


 

Вона працювала в школах району, а потім у Чутівському ПТУ55 – спочатку заступником директора з виховної роботи, а потім і директором.


Окрім цього багато часу приділяє народному ремеслу. Пані Вікторія займається виготовленням авторської ляльки. Має нагороди міжнародних і всеукраїнських конкурсів. Її ляльки зберігаються в колекціях різних країн світу. За свою культурну діяльність нагороджена відзнакою «Успішна жінка Полтавщини 2017».


Проте культура і освіта – не єдине, що турбує Вікторію Балясну. Вона бере активну участь у житті громади, тож розуміється на її потребах і проблематиці. Цього року у складі команди «ДОВІРИ» пані Вікторія балотуватиметься на посаду голови Чутівської громади.


На її думку, регіону потрібна громада з рівним доступом до послуг, високою якістю життя та комфортними умовами проживання. Разом з депутатським корпусом пані Вікторія хоче створити бюджет раціонального використання коштів та ефективного вирішення проблем. Вона сприятиме залученню місцевих та іноземних інвестицій для розвитку переробної галузі сільськогосподарської продукції. Для вирішення цього завдання збирається створити відділ розвитку території громади, який би брав участь у конкурсах проектів на гранти від ЄС та інших недержавних організацій.

 

На переконання Вікторії Балясної, голова громади має зберегти наявну систему освітніх закладів, створити новий ліцей та Молодіжний клуб. Має забезпечити виконання соціальних програм захисту різних категорій населення.


Окрім цього, Вікторія Балясна збирається підтримувати свято обласного рівня Маріїна долина, музей Марії Башкірцевоі в Черняківці. Також вивести на рівень області свято козацтва на Сторожевих могилах і започаткувати свято козацтва в честь гетьмана Івана Мазепи на місці проведення Козацької ради на броді Буцького.


Вікторія Балясна переконана: усе це вдасться втілити в життя лише в потужній команді! Саме такою вона вважає «ДОВІРУ» і її лідерів народного депутата Олега Кулініча та голову Полтавської обласної ради Олександра Біленького. Її ціль – жити у затишному і заможному краї. Вона вірить у те, що разом з командою «ДОВІРИ» вдасться його таким зробити.


Ще одним потужним підсиленням у команді «ДОВІРИ» став директор ТОВ «Полтавахліб-3» Руслан Коломієць. І за підтримки цієї політсили він балотуватиметься у депутати Полтавської міськради.


 

Руслан Борисович подолав шлях від електрика до директора підприємства. Тому знає, як важливо для молоді бути забезпеченими першим робочим місцем та мати можливість кар’єрного росту.


Серед основних проблем Полтави Руслан Коломієць виокремлює занепад економіки та проблеми з чистотою.


«Економічна ситуація в Полтаві і той рівень заробітку молоді не відповідає соціальним стандартам. Так не повинно бути. Також у місті є величезна проблема з чистотою, благоустроєм дворів, ремонтом під’їздів та дахів будинків»,  – зауважив Руслан Володимирович.


Він наголошує, що приєднався до політичної партії «ДОВІРА», бо вона об’єднала найдостойніших, тих, кому небайдужий розвиток та добробут міста.


«Разом з командою «ДОВІРИ» ми будемо змінювати і економічний стан міста і саму Полтаву на краще», – підсумував Руслан Коломієць. Він упевнений, що з такими потужними лідерами як народний депутат Олег Кулініч і голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький все вдасться реалізувати.


Нагадаємо, що раніше до партії «Довіра» приєдналися депутати Полтавської обласної ради Володимир Куцовол, Інна Авраменко, Олег Діденко, Микола Бондар, Іван Близнюк, Василь Стасовський, Валерій Капленко, Валентин Несен, Володимир Цибенко, Руслан Рогов, Олександр Сухань, Олександр Путря, Людмила Овчаренко, депутатка Полтавської міськради і заступниця керівника апарату — керуючого справами виконавчого апарату Полтавської облради Тетяна Паутова та ін.


Також до «Довіри» долучилися пирятинський міський голова Олексій Рябоконь, мер Миргорода Сергій Соломаха, секретар Миргородської міськради Наталія Гирка, міський голова Зінькова Сергій Максименко, лубенський міський голова Олександр Грицаєнко, міський голова Хорола Сергій Волошин, міський голова Лохвиці Віктор Радько, голова Градизька Мирослав Носа, голова Семенівської ОТГ Людмила Милашевич, голова Комишнянської селищної ради Володимир Харченко, заступник голови Оржицької райдержадміністрації Мирослав Боговик, Герой України Тетяна Корост, заслужений працівник промисловості Віктор Кордубан, заслужений працівник сільського господарства Володимир Цибенко, громадський діяч Олександр Буцький, голова Диканської РДА Євгеній Скиба, голова Гребінківської райради Валерій Зінченко, директор Історико-культурного заповідника «Більськ» Ігор Корост.


У команді політичної сили також лікар-уролог Юрій Курячий, головний лікар Полтавського онкологічного диспансеру Орест Вовк, ще один фаховий медик Олександр Сиченко, ректорка Полтавської державної аграрної академії Валентина Аранчій, директор Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Віталій Зелюк, успішні підприємці і громадські діячі Володимир Опришко та Юрій Кривошеєв, очільник обласного осередку «Союзу осіб з інвалідністю України» Сергій Чумак, заслужена працівниця культури Валентина Вождаєнко, управлінець Олена Харченко, аграрії Іван Степаненко, Сергій Коваленко, Василь Кириченко.



Прес-служба політичної партії «Довіра»

Автор: Політична реклама
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх