До Дня Захисника України клініка «OrtoSano» влаштовує День відкритих дверей

12.10.2020, 11:30 Переглядів: 2 722

 

14 Жовтня з 12:00 до 18:00 на вас чекатимуть багато подарунків, повітряні кульки, свято для дітей та яскрава атмосфера. Також ви зможете спробувати комплекс лікувальних вправ для спини та суглобів АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНО!  

Основний напрямок роботи клініки «OrtoSano» – лікування порушення постави, хвороб хребта та суглобів, без медикаментів та операцій. Клініка пропонує комплексні програми лікування та профілактики для дорослих і дітей, для досягнення максимально стійкого результату. У клініці на Вас чекають висококваліфіковані лікарі, фізичні терапевти, масажисти та реабілітологи з багаторічним досвідом роботи.


 

За результатами експрес-обстеження вам буде назначене лікувальне заняття за однією з сертифікованих лікувальних методик та фізпроцедури.
Ви зможете спробувати лікувальні заняття на унікальних тренажерах – Eurospine або ВКТ (відновлювальна кінезіотерапія), котрі допоможуть позбавитись болі в спині та укріпити м’язовий корсет.


 


 


Для всіх чоловіків клініка «OrtoSano» 14 жовтня клініка дарує безкоштовні масажі.


Для дітей клініка «OrtoSano» влаштує безкоштовний майстер клас з ЛФК. Реабілітологи покажуть вправи для профілактики та лікування плоскостопості, дисплазії та гіперкіфозу.


Усі відвідувачі матимуть можливість отримати корисні подарунки – абонементи на безкоштовні процедури, магнієві харчові добавки та багато іншого!


Свято відбуватиметься з дотриманням усіх карантинних норм, тому просимо наших відвідувачів приходити в масках, котрі повністю покривають ніс та рот.


Нам важливо, щоб ви були здорові!


Спонсори заходу:

“Клiнiка OrtoSano”

“Бішофіт полтавський”

Чекаємо на вас за адресою:

м. Кременчук, вулиця Перемоги, буд. 32/3.

Записуйтесь заздалегідь!


За більш детальною інформацією звертайтесь за телефонами:

+380 67 569 22 92

+380 99 070 05 44


https://kremenchuk.ortosano.com.ua/


 

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх