Гендиректор «Полтававодоканалу» Василь Воротинцев приєднався до команди «Довіри»: «Місцеві ради – це не політика, це робота професіоналів»

2.10.2020, 16:30 Переглядів: 1 138

 

Досвідчений управлінець, член-кореспондент НАНУ, генеральний директор КП ПОР «Полтававодоканал» Василь Воротинцев приєднався до команди політичної партії «Довіра».

Про це повідомили на офіційній ФБ-сторінці «Довіра Полтавщини».


Василь Альбертович не лише очолює комунальне підприємство, а й є кандидатом економічних наук, членом-кореспондентом Національної академії наук України. Його визнавали керівником року України у Міжнародному  економічному рейтингу «Ліга Кращих».


Василь Воротинцев має понад 30 років загального трудового стажу, із них 22 – у комунальній галузі. «Полтававодоканал» очолив у лютому 2017-го року. Протягом цих років за керівництва Василя Воротинцева підприємство здійснило масштабну роботу щодо реконструкції свердловин: замінило насосне обладнання на сучасне, низьковольтне, що дозволило зменшити питомі витрати електроенергії. Також впровадило систему диспетчеризації на 2-му водозаборі підприємства (робота на інших водозаборах триває), що дозволило регулювати тиск води в залежності від водоспоживання і тим самим підвищити якість надання послуг.


Завдяки залученим інвестиціям та за рахунок впровадження заходів інвестиційної програми підприємства, здійснили капітальний ремонт аварійних мереж водовідведення. За останні три роки замінили близько 10 км найбільш аварійних ділянок самопливних каналізаційних колекторів великих діаметрів у Полтаві – по вул. Київське Шосе, Героїв АТО, Глібова, Курчатова, Ветеринарній, Ш.Алейхема, Колективній та інших.


Розвиток комунальної галузі Полтавщини – основний пріоритет для Василя Воротинцева. Адже цей сегмент є надзвичайно важливим для повноцінного функціонування громади та комфортного життя її мешканців. Саме для цього потрібно обрати тих людей, для яких саме місцеві інтереси є пріоритетом. Такими управлінцями є лідери «Довіри» народний депутат Олег Кулініч і голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький. Тому Василь Альбертович і приєднався до цієї політичної сили.


«Місцеві ради і представництво в них – це не про політику. Це – про реформи, реалізувати які можуть лише справжні професіонали. Це – про комуналку, про наповнення бюджету, про дороги, про ту ж таки воду і каналізацію, про благоустрій. А саме для вирішення подібних питань, вважаю, мій досвід буде корисним», – зауважив Василь Воротинцев.


Комунальна галузь потребує нині рішучих змін. Команда «Довіри» переконана, що завдяки своїм здобуткам і великому досвіду Василь Альбертович зможе запровадити такі необхідні реформи на місцевому рівні, адже саме від них великою мірою залежить розвиток наших громад.


Нагадаємо, що раніше до команди партії «Довіри» приєдналися нинішній голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький, депутати Полтавської обласної ради Володимир Куцовол, Інна Авраменко, Олег Діденко, Микола Бондар, Іван Близнюк, Василь Стасовський, Валерій Капленко, Валентин Несен, Володимир Цибенко, Руслан Рогов та ін.


Також до «Довіри» приєдналися пирятинський міський голова Олексій Рябоконь, мер Миргорода Сергій Соломаха, міський голова Зінькова Сергій Максименко, лубенський міський голова Олександр Грицаєнко, міський голова Хорола Сергій Волошин, міський голова Лохвиці Віктор Радько, голова Градизька Мирослав Носа, голова Семенівської ОТГ Людмила Милашевич, заступник голови Оржицької райдержадміністрації Мирослав Боговик, Герой України Тетяна Корост, заслужений працівник промисловості і депутат Полтавської обласної ради двох скликань Віктор Кордубан, заслужений працівник сільського господарства Володимир Цибенко, громадський діяч Олександр Буцький, голова Диканської райдержадміністрації Євгеній Скиба, директор Історико-культурного заповідника «Більськ» Ігор Корост.


У команді політичної сили також лікар-уролог Юрій Курячий, головний лікар Полтавського онкологічного диспансеру Орест Вовк, ректорка Полтавської державної аграрної академії Валентина Аранчій, директор Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені М.В. Остроградського Віталій Зелюк, успішний підприємець та громадський діяч Володимир Опришко, голова Полтавського обласного осередку «Союзу осіб з інвалідністю України» Сергій Чумак, засновниця благодійної організації «Зернятко» Людмила Іващенко та багато інших лідерів місцевого самоврядування на Полтавщині.



Прес-служба політичної партії «Довіра»

Автор: Політична реклама
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх