Автомобілі Maserati: престиж і розкіш в єдиному авто

2.10.2020, 16:00 Переглядів: 3 829

  

Maserati S.p.A. — це італійська компанія, яка виробляє ексклюзивні машини спортивного та бізнес-класу.

Штаб-квартира знаходиться в місті Модена, Італія. Зараз виробництвом володіє промислова група FIAT.


Історія компанії «Мазераті» складається з декількох революційних подій. Протягом вісімдесяти років виробник найкращім чином «відзначився» в сегменті спортивних і дорожніх машин, побував в спільній ніші з Mercedes і BMW, «поріднився» і «розлучився» з Citroen. Що ж стосується технічних нововведень, їх в історії компанії не злічити.


Якщо ви хочете побалувати себе престижним авто, то виберіть новий «Мазераті» https://ukravto.ua/cars/tm-maserati. Багатий вибір моделей в Україні пропонує Корпорація «УкрАВТО». В каталозі ви зможете вибрати і купити стильний, швидкий, функціональний автомобіль, який дасть змогу підкреслити вашу індивідуальність.


Варто враховувати, що машини Maserati відносяться до класу ексклюзивних. Тому ціна авто відповідна. Пропонуємо розглянути найбільш популярні моделі та ознайомитися з їх характеристиками.


Maserati Quattroporte


 

Машина відноситься до спортивних седанів класу люкс. Перше виробництво розпочалося в 1963 році. У XXI столітті Maserati Quattroporte випускає авто, в якому вирішили з’єднати представницький седан і швидкий спортивний характер. Італійці змогли надати п'ятиметровому авто грацію і елегантність, при цьому не забули виділити напористість і стрімкість. Класичність підкреслюють продовгуватий капот, невеликий передній звіс та стрімкі лінії даху. Доволі солідний вигляд додають вертикальні ліхтарі і високий багажник.


Стандартним силовим агрегатом для «Мазераті Кватропорте» служить V-подібна конструкція, що функціонує на бензині і має об'єм 3 літра. Модель має подвійний турбонаддув. Це дозволяє розвинути швидкість до 410 кінських сил. Завдяки такій комплектації італійське авто досягає першої сотні всього за 4,9 секунди, а максимальна швидкість дорівнює 283 км/ч.


Топова комплектація шостої генерації поставляється разом з V-подібним восьмициліндровим 530-силовим двигуном twin-turbo. Це дозволяє досягти граничної швидкості 307 км/год, а першу сотню подолати за 4,7 секунди.


Автомобіль Maserati GranTurismo 


 

Це шикарне авто відноситься до класу люкс або S-сегмента. Світ побачив цей витончений, але при цьому потужний автомобіль в 2007 році в автосалоні в Женеві. Дизайн був спеціально розроблений відомою дизайнерською фірмою Pininfarina. Фірма постаралася надати машині риси потужного, але витонченого авто. До переваг відносяться:


- винятковий дизайн;
- висока потужність;
- комфортне управління;
- зручний бортовий комп’ютер.


Maserati GranTurismo властива стильна, яскрава зовнішність з витонченими лініями кузова. Обтікаючі риси розробляються з урахуванням незначних нюансів, проходячи в аеродинамічній трубі численні випробування. 


Виділяється овальна велика решітка радіатора вертикальними вигнутими ребрами. Її центр має в своєму розпорядженні хромований брендовий логотип-тризуб. Передні фари — агресивне доповнення до радикально нахиленого бампера і стилістичних елементів, які довгий час служать ознакою Maserati купе.

Автор: На правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх