Кременчуцький Завод комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» виконав термінове замовлення та відвантажив партію автогідропідйомників

30.09.2020, 14:00 Переглядів: 2 885

 

Автовишки спільного виробництва Кременчуцького Заводу комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» та італійської компанії SOCAGE вже багато років відомі на ринку високою продуктивністю у поєднанні з довговічністю та надійністю. Вони активно й повсякчасно використовується для обслуговування комунальної інфраструктури, отже й на ринку користуються неабиякою популярністю.

Ось і наразі, на адресу замовника відправлена партія автовишок: SOCAGE T318 на шасі DAYUN CGC1100 та SOCAGE 28Т на шасі МАЗ-4371N2. Відтепер робітниками компанії-замовника будь-які ремонтні роботи на висоті будуть виконані швидко та ефективно, адже отримана техніка має надзвичайні характеристики та наявність багатьох опцій для комфорту і простоти в управлінні одночасно.


Відвантажені автовишки здатні ефективно виконати будь-які ремонтні роботи на висоті – 24-28 метрів відповідно.
?
Вони обладнані ізоляційною люлькою, що дозволяє оператору проводити роботи на лініях електропередачі й зв'язку під напругою до 1000 В без відключення електроенергії при відсутності атмосферних опадів. Управління підйомником здійснюється за допомогою декількох пультів: пультом керування на поворотній колоні (турелі) і за допомогою пульта, встановленому в люльці.


Швидкість, точність, безпека та сила: ось основні особливості цих машин. Вони мають невелику вагу одночасно з універсальністю та потужністю. ?


Поворот люльки на 90 градусів вліво і 90 градусів вправо забезпечує додатковий комфорт і зручність при роботі, розширюючи робочу зону обслуговування.


Автовишка спільного виробництва Кременчуцького Заводу комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» та італійської компанії SOCAGE — ідеальний помічник для комунальних підприємств. Поєднання європейської надійності та якості виробництва, яка забезпечена чіткою роботою працівників української сторони — складові результату спільного виробництва.


Під час передачі техніки замовнику директор Кременчуцького Заводу комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» Микола Корецький висловив переконання, що ефективна техніка з високими параметрами безпеки завжди має попит.

«Автовишки прості та зрозумілі у використанні, надійні й водночас економічні. З метою вдосконалення техніки, ми тримаємо зв’язок з клієнтами після поставки, адже добрі відгуки завжди будуть важливими для нашої компанії.
В результаті спільної роботи фахівців компанії SOCAGE та Кременчуцького Заводу комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» останнім часом внесені зміни, направлені на підвищення продуктивності платформ, та спрямовані на те, щоб не відставати від постійно мінливого ринку. Загалом для своїх клієнтів ми готові запропонувати широкий асортимент автовишок з робочою висотою підйому від 10 до 75 метрів. Пропонуючи широкий модельний ряд, водночас вживаємо всі необхідні заходи для підтримання високої якості продукції та забезпечення гарантійного та післягарантійного обслуговування»,

 — наголосив Микола Корецький.


Автогідропідйомники (автовишки) можуть бути використані при будівництві, монтажі, обслуговуванні та ремонті ліній електропередач і зв'язку, промислових, житлових і громадських споруд, в комунальному господарстві, а також в інших галузях народного господарства при необхідності проведення робіт на висоті.


Дізнатися більше про модельний ряд та технологічне оснащення автовишок спільного виробництва Кременчуцького Заводу комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» та італійської компанії SOCAGE ви зможете на сайті:alfateks.com.ua

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх