Заслужений працівник промисловості Віктор Кордубан: «Довіра» йде реально працювати, а не просто займати крісла, як інші»

16.09.2020, 16:14 Переглядів: 1 438

 

До команди партії «ДОВІРА» приєднався депутат Білоцерківської сільської ради, голова ради директорів ПП «Білоцерківська агропромислова група», заслужений працівник промисловості і депутат Полтавської обласної ради двох скликань Віктор Кордубан.

«Віктору Володимировичу довелося пройти справжній шлях становлення. Працювати він починав на посаді помічника комбайнера, згодом отримав вищу освіту агронома, наполегливо трудився та у результаті очолив велике виробництво», - зазначається у повідомленні офіційної ФБ-сторінки «Довіра Полтавщини».


Як депутат Білоцерківської сільської ради Віктор Кордубан здійснив значну кількість важливих для розвитку громади проектів.


Також Віктор Кордубан має досвід управління районом, адже два роки працював на посаді голови Великобагачанської районної адміністрації.


Зі слів Віктора Кордубана, приєднатися до «ДОВІРИ» він вирішив тому, що бачить реальні справи її лідера, народного депутата України Олега Кулініча в інтересах всієї Полтавщини.


«Я впевнений: разом з такою потужною командою нам вдасться зробити багато для розвитку та процвітання Полтавського краю. «ДОВІРА» об’єднала ініціативних, професійних, досвідчених управлінців. Ці люди будуть реально працювати, а не просто займати крісла в кабінетах», – наголосив Віктор Кордубан.


 

Нагадаємо, що раніше до команди партії «ДОВІРА» приєдналися нинішній голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький, депутати Полтавської обласної ради Володимир Куцовол, Олег Діденко, Микола Бондар та Василь Стасовський, а також пирятинський міський голова Олексій Рябоконь, мер Миргорода Сергій Соломаха, міський голова Зінькова Сергій Максименко, міський голова Лохвиці Віктор Радько, голова Градизька Мирослав Носа, голова Семенівської ОТГ Людмила Милашевич, Герой України Тетяна Корост та багато інших лідерів місцевого самоврядування на Полтавщині.

Автор: На правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх