Кременчуцький завод допомагає комунальникам підготуватися до зими

1.09.2020, 14:00 Переглядів: 2 223

 

Поки спекотне літо змінюється не менш теплою осінню, Кременчуцький Завод комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» на своїх виробничих площах активно взявся до виготовлення комунальної техніки, призначеної для боротьби з ожеледдю.

Чимало комунальних служб вже сьогодні замовляють техніку, яка необхідна для нормалізації руху та запобігання ожеледиці в зимовий час, наприклад піскорозкидальні машини, адже зима, як завжди, прийде раптово. Тому й Завод зараз працює на повну потужність.
Машина дорожня комбінована (піскорозкидач) застосовується для розкидання сипучих інертних матеріалів і протиожеледних реагентів, а також очищення доріг від снігу.


Відвал поворотний передній гідравлічний призначений для очищення дорожнього полотна від свіжого снігу. За допомогою універсальної монтажної плити, встановленої на передньому бампері автомобіля, відвал легко монтується. Управління поворотом відвала вправо-вліво, підйом-опускання здійснюється з кабіни водія.


Ця сучасна провідна техніка, виготовлена з дотриманням всіх світових стандартів, завдяки чому замовники отримують добротні вироби, які гарантовано прослужать довгі роки. При виробництві використовуються перевірені європейські комплектуючі.
Основні переваги піскорозкидальних машин: міцна конструкція; зручність в експлуатації; ефективне снігоочищення та управління з кабіни водія.


Навісне обладнання та надбудова можуть монтуватися на допрацьовані автомобільні шасі або самоскиди. Марка обраного автомобіля залежить від побажань замовника.
За рахунок власних виробничих потужностей, завод здійснює повний цикл виробництва комунальної техніки в цехах свого підприємства. А це вагомий внесок в зниження кінцевої вартості продукції й оптимізацію строків її виготовлення.


Кременчуцький Завод комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» має власний верстатний парк: фрезерні, токарні верстати, верстати з ЧПУ, плазмова установка різання металу, новий листозгинальний прес.
Використання нового промислового комплексу термічного різання дозволяє швидко і якісно виконати розкрій. За якістю на сьогодні даний верстат не має аналогів на ринку України, що говорить і про високу якість продукції, що виробляється.


Нині Кременчуцький завод комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» — це один з найбільших виробників комунальної та дорожньої техніки в Україні: з серйозним конструкторським потенціалом; сервісним центром, оснащеним сучасним діагностичним обладнанням; і головною рушійною силою — професіоналами високої кваліфікації, які працюють на ринку спецтехніки не один десяток років.
Вся техніка сертифікується й отримує всі необхідні дозвільні документи.


Зараз компанією освоєно серійне виробництво понад 70 видів техніки й обладнання для комунальної й дорожньої галузей, у тому числі й такої, яка необхідна для нормалізації руху та запобігання ожеледиці в зимовий час.


Більше про виробництво Кременчуцького Заводу комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС»: alfateks.com.ua

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх