Кременчуцький завод нарощує обсяги виробництва

26.08.2020, 11:00 Переглядів: 9 457

 

Потужність виробництва Кременчуцького Заводу комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» збільшує оберти.

На дорогах України все більше зростає кількість комунального транспорту під маркою АТ власного виробництва Кременчуцького заводу комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС». Отже, й завантаження виробничих потужностей заводу невпинно зростає, адже уявити сьогодення населених пунктів України, наприклад, без сучасних технологічних сміттєвозів абсолютно неможливо.


Кременчуцький Завод комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» чотири роки тому, як національний виробник, на своїх потужностях запустив самостійне проектування і виробництво сміттєвозів.
На сьогодні, Завод послідовно розширює модельну лінійку сміттєвозів різного об’єму і типів завантаження, орієнтовану на вибагливі різноманітні вимоги об’єднаних територіальних громад та інших замовників. На теперішній час компанія готова запропонувати сміттєвози, які користуються неабиякою популярністю, об’ємом від 6 до 23 куб. м з різними типами завантаження і під різні конфігурації контейнерів.


Не так давно на адреси Новопразької та Руськополянської об’єднаних територіальних громад була відвантажена техніка для вивезення побутових відходів. І вже сьогодні вона ефективно працює, адже закупівля якісного сміттєвоза — одне з найважливіших питань життєдіяльності будь-якої громади та складова частина забезпечення комфортних умов для проживання мешканців.


Наразі Кременчуцький Завод комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» працює над виготовленням нової партії високопродуктивних і універсальних сміттєвозів.


Конструкція кузова сміттєвозів виконана за допомогою сучасного обладнання і забезпечує повну герметичність і конструкційну точність. Всі металеві деталі проходять ретельну антикорозійну обробку, яка крім гарного зовнішнього вигляду гарантує захист техніки від руйнівних впливів навіть при тривалій експлуатації.


Комунальні надбудови власного виробництва Кременчуцького заводу комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» легко монтується на автомобілі практично будь-якого виробника таких як МАЗ, SHACMAN, IVECO, RENAULT, DАYUN та інші.
На складі готової продукції завжди є техніка в наявності.


Замовити техніку чи отримати вичерпну консультацію Ви зможете за телефонами:
(053) 674 38 28
(066) 074 38 28
(097) 074 38 28


Фото: Завод «АЛЬФАТЕКС», Новопразька об'єднана громада

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх