Не встигли на море - в Аквапарк Polo City встигнете завжди!

10.07.2020, 12:00 Переглядів: 4 665

У літа своя романтика – тепле яскраве сонце, ніжна золотава засмага на шкірі, великий надувний матрац на двох та звичайно ласкаві хвилі води, що дарують жадану прохолоду та заспокоєння.


 

А чи знаєте ви, що літо можна подарувати? І для цього зовсім не обов’язково мчати до турагенції і витрачати нечувані кошти на закордонну путівку. Значно дешевше придбати абонемент на відвідування Аквапарку Polo City. Він дає можливість організувати неймовірний відпочинок протягом цілого літа.


Не треба підлаштовуватися під відпустку, наявність залізничних або авіа квитків, з рештою, не доведеться навіть прощатися з важливою роботою або відповідальним проектом. Часом розпоряджаєтесь лише ви, вам і обирати – велелюдні вихідні чи тихі будні.


Аквапарк чекає завжди, щоб здивувати драйвовими водними гірками, величезним плавальним басейном, вишуканою SPA-зоною, безпечним дитячим басейном та смачним меню від вправних кухарів відомого у місті ресторану «Івушки».


Ще одна важлива перевага відпочинку в рідному місті – можливість обрати не тільки день, але й погоду! Будь-який позаміський відпочинок може зіпсувати звичайний холодний вітер. Вдома ж негоду можна пересидіти на дивані, а в погожу днину з задоволенням поекстремалити у воді.


 


Переконатися, чи підходить погода для розваг у Аквапарку, можна зайшовши на сторінку Polo City у соціальних мережах. Facebook - адреса сторінки у Facebook. @polo_city_waterpark – для Instagram.


Сертифікат для одного відвідувача аквапарку, дорослого або дитини, можна придбати у якості оригінального та корисного подарунка, який безперечно знадобиться цього літа.

Автор: На правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх