Медичних працівників усіх рівнів потрібно всіляко підтримувати

1.06.2020, 11:00 Переглядів: 2 161

 

Найціннішим ресурсом у боротьбі з коронавірусною інфекцією COVID-19 є медичні працівники усіх рівнів, тому їх потрібно всіляко підтримувати. В період карантину кожен висловлює свою підтримку по-різному: підприємці надають благодійну допомогу, пересічні громадяни проводять акції та флешмоби в соцмережах. 

29 травня до Станції переливання крові завітали колеги з медичної клініки АЛЛМЕДІКА, які, зі щирою вдячністю за нелегку і самовіддану працю в умовах карантину та для захисту працівників Станції відкоронавірусної інфекції, в якості благодійної допомоги подарували засоби індивідуального захисту: маски захисні багаторазового використання.


Подарунок вручили керуюча клінікою Богдановська Наталія та лікар-педіатр АЛЛМЕДІКИ Шатравка Світлана.


 

Медики Кременчуцької станції переливання крові висловили подяку колегам:
"В цей нелегкий для кожного з нас час взаємопідтримка та взаємодопомога дуже важливі і дають впевненість, що ми вправно переборемо цей коронавірус. Хочу відзначити, що під час дії жорсткого карантину від АЛЛМЕДІКИ була надана, окрім масок, ще й інформаційна підтримка щодо термінового залучення донорів в умовах карантинних обмежень" - зазначила Свiтлана Каплата, заступник керівника з організаційно-методичної роботи, лікар-методист КП "Полтавська обласна станція переливання крові" ПОР.


 

Донорство – одне з найпочесніших і соціальновідповідальних покликань, такі люди потрібні завжди, не зважаючи на те, чи це звичайний ритм життя, чи діючі обмеження. Кременчуцька станція переливання крові працювала навіть в період дії жорсткого карантину та забезпечувала лікарні міста необхідними поставками крові для тяжкохворих пацієнтів.


 

Якщо ви бажаєте стати донором, щоб допомогти тяжкохворим людям, а можливо ще й врятувати чиєсь життя, телефонуйте 097 526 45 34 та дізнавайтесь, як це зробити.


Кров можна здати в робочі дні з 8.00 до 12.30 за адресою:
м. Кременчук, вул. І. Мазепи, 8


 

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх