Перевірка системи кондиціонування від 350 грн

27.04.2020, 13:00 Переглядів: 1 886

 

Тема чистого повітря хвилює кожного з нас сьогодні більше, ніж будь-коли. Тому спеціалісти офіційного сервісного центру Toyota у Кременчуці нагадують, що саме зараз так необхідно подбати про здоров'я та перевірити систему кондиціонування свого авто за спеціальною ціною від 350 грн. Крім того, рекомендуємо провести бактерицидне очищення систем кондиціонування, перевірити стан повітряних фільтрів салону та, за необхідності, замінити їх.


Повітряні фільтри запобігають потраплянню у салон автомобіля різноманітних забруднювальних та шкідливих речовин, підтримують продуктивну роботу системи кондиціонування Вашого автомобіля за будь-яких погодних умов.


Бактерицидне очищення систем кондиціонування сприяє видаленню грибка, і, як наслідок, неприємного запаху в салоні автомобіля, небезпечних бактерій, вірусів, пилових кліщів і алергенів. Всі операції виконуються з використанням високоякісних матеріалів швидко і безпечно.


Тож своєчасне обслуговування системи кондиціонування дозволяє зберегти здоров'я автовласника та його пасажирів, створити й постійно підтримувати відповідний мікроклімат у салоні автомобіля.


Дізнайтеся детальніше та запишіться на обслуговування

тел. 050 308 01 79

Офіційний сервісний центр Тойота Центр Кременчук

Бажаємо здоров’я Вам та вашим близьким!

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх