“Спочатку боялась, але потім не пошкодувала….”

22.04.2020, 16:00 Переглядів: 3 595

Пенсіонерка Олена Іванівна вже 3 роки користується комп'ютером. Сплачувала за інтернет, виділяючи кошти кожен місяць з невеличкої пенсії, але останнім часом всі провайдери підвищили абонентську плату, а тут ще й карантин, криза…

“...Я давно чула про дивні акції компанії Фрегат. Не довіряла, така економія здавалась якоюсь неможливою, тому не наважувалась спробувати...Але у карантині без інтернету нікуди і бажання заощадити взяло гору…” 

        У Олени Іванівни були вагання і щодо безпечності контактування з монтерами. Але у кол центрі її запевнили, що працівники забезпечені всіми необхідними засобами: маскою, рукавицями, бахілами, дезрозчином.

      “Спочатку боялась, але потім  не пошкодувала... Все швидко та охайно!   Нічого не взяли за налаштування роутеру та кабель...а головне - тепер два місяці  не буду платити взагалі абонплату, а з третього всього 64 грн в місяць, та за гарну швидкість.”


 

Керівник технічної служби  “Фрегат” в  м. Кременчук прокоментував:

    “Дійсно у карантині люди більше занепокоєні щодо “підводних каменів”. Але запевняю, не варто боятись змінити умови постачання інтернету на вигідні! Майже 20 років Фрегат працює на ринку послуг зв'язку, має велику  базу користувачів ще у 15 містах, постійно ведеться модернізація обладнання. Умови акції відкрито та в повному обсязі прописані в договорі оферті на офіційному сайті компанії 

   

 В Кременчуці працює абонентський відділ, а поповнення рахунку адаптовано через онлайн банкінг. Потрібно налаштування  чатів чи програми  для онлайн уроків? - ми нікому не відмовляємо! А в кого виникли тимчасові труднощі - може отримати на карантині 2 мбіт безкоштовно. 

  

 І розвію ще один фейк ...щоб змінити провайдера - не треба стояти в чергах, писати заяви про відключення існуючої мережі. Все що потрібно - лише подати заявку  на Фрегат і наші майстри все влаштують самі!”

        

 Ви відповідаєте лише за себе та своє здоров'я, а за інтернет подбаємо ми".



Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх