Ніно Катамадзе з концертом в Запоріжжі. Де купити квитки?

8.01.2020, 11:00 Переглядів: 2 295

Запорізьким шанувальникам незвичайного звучання та оригінального виступу подарує свій неймовірний концерт грузинська джазова співачка Ніно Катамадзе. Це буде приємний атмосферний вечір де панують найкрасивіші імпровізації та незабутні мелодії.   

Талановита співачка народилася в музичній сім’ї, тому любов до музики в неї закладена ще від народження. За словами артистки дуже важливо бути не просто виконавицею пісні, а й музикантом. Адже голос це тільки невелика частинка всіх інструментів, а щоб виступ був максимально досконалий цього замало. Тому Ніно перш за все вважає себе музикантом, а співачка, це вже похідне. Її сольна кар’єра розпочалась в 1990 році, коли артистка вивчалась на вокальному факультеті. З перших виступів вона знайшла шанувальників своєї творчості. Також Ніно Катамадзе спробувала себе в складі групи Insight та вперше з командою представляла концертну програму в багатьох країнах світу.


 

Завдяки своїм неординарним виступам творчістю Ніно Катамадзе почала активно цікавитися закордонна публіка. Артистка двічі отримала звання найкращої співачки року в Грузії. Крім того вона активно гастролює закордонними країнами. Чуттєва музика визнана в Грузії найоригінальнішою, тому артистка за свою роботу неодноразово отримувала різноманітні музичні премії та нагороди.


Всі концерти чарівної Ніно Катамадзе виконуються виключно грузинською мовою, але це не заважає насолодитися виступом та зрозуміти суть представленої композиції. Вона до кожного слухача майстерно доносить зміст своїх пісень та разом з глядачами пропускає через себе кожну ноту, кожний звук… Ніно виступатиме в супроводі великого симфонічного оркестру, який додасть пісням ще більш незвичайного та неповторного звучання. З першого звуку приємна музика заставляє задуматися та дійсно прожити кожну композицію.


 

«Великий концерт» з великим оркестром пройде в Будинку культури «Дніпроспецсталь» в місті Запоріжжя. На гостей концерту чекає захопливий виступ, який залишить по собі приємні спогади та гарний настрій. Виступ відбудеться в Міжнародний день 8 березня, і це буде оригінальний і корисний подарунок для коханих, друзів та родичів. Тому потрібно заздалегідь замовити квитки на сайті Контрамарка.юа або ж в касах міста, щоб не втратити можливість зробити такий незабутній сюрприз.


 


Не можливо не захопитися такою сильною та енергійною джазовою співачкою. Кожний її виступ – це сукупність вибухової енергетики та таємничості. Ніно професіонал своєї справи, вона відчуває всі тонкощі джазового світу. Завдяки цьому кожний її концерт – це незабутнє і вражаюче шоу, яке має побачити кожний.



Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх