Чи завищені тарифи на теплову енергію для споживачів КП «Теплоенерго»?

5.07.2019, 13:00 Переглядів: 1 288

Третього липня 2019 року Верховний Суд Касаційний господарський суд розглянув справу № 917/2094/17 за позовом КП «Теплоенерго» до АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО»

В процесі слухання судом задоволено касаційну скаргу КП «Теплоенерго» міста Кременчука. Постановою головуючого Ткача І.В., суддів Кондратової І.Д. та Стратієнко Л.В. фактично було узаконено, з моєї точки зору, завищений тариф на транспортування теплової енергії для споживачів КП «Теплоенерго».


Вважаю, що починаючи з 2017 року, споживачі КП «Теплоенерго» сплачують завищену оплату за транспортування теплової енергії.

Зі слів адвоката Руслана Ульянова, в тарифі на транспортування теплової енергії для споживачів КП «Теплоенерго» враховані не лише затрати на обслуговування і ремонт мереж, якими постачається тепло споживачам КП «Теплоенерго», а і затрати на обслуговування мереж, якими теплова енергія транспортується споживачам від Кременчуцької ТЕЦ, тобто споживачі КП «Теплоенерго» оплачують ремонт та обслуговування мереж, якими постачається теплова енергія від Кременчуцької ТЕЦ.

Виникає питання, чому знаючи про те, що споживачі КП «Теплоенерго» сплачують в тому числі за транспортування теплової енергії споживачам, які отримують її від Кременчуцької ТЕЦ органи місцевого самоврядування затвердили ці тарифи.



Адвокат Дмитро Бакланов

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх