Як легко купити слуховий апарат?

16.04.2018, 11:15 Переглядів: 1 894

 

Будь-який слуховий апарат складається з мікрофону, посилювача та телефону. Але це ключові вузли, а в сучасних моделей є ще одна маленька деталь, яка перетворює їх на мега-функціональні пристрої. Це мікропроцесор, завдяки якому можна програмувати прилади індивідуально під користувача. Це дозволяє врахувати його ступінь втрати слуху, образ життя та багато інших факторів. Саме за допомогою мікропроцесору сучасні слухові апарати здатні фільтрувати шуми, підлаштовуватися під акустичне середовище та забезпечувати максимальний комфорт звучання.

 

     Де купити такий цифровий слуховий апарат у Кременчуці?


У цьому з радістю допоможе центру слуху «Беттертон»! Саме там людям з розладами слуху надається багато корисних послуг:

- Підбір та налаштування слухового апарату
- Сервісне обслуговування приладу
- Ото пластика
- Виклик додому лікаря для діагностики слуху та підбору апарату
- Підтримка на стадії адаптації
Залежно від типу обробки звукового сигналу усі слухові апарати можна поділити на дві групи: цифрові та аналогові. Також фони різняться за формою й характеристиками, а вибір залежить від ступеню ураження слуху пацієнта, його віку, образу життя та інших аспектів. Спеціалісті центру «Беттертон» у Кременчуці завжди готові детально розповісти про це та надати допомогу.


      Аналогові слухові апарати

- Тип розміщення – у кишені та за вушною раковиною (дві частини поєднуються проводом).
- Принцип роботи – прилад ловить акустичну хвилю та перетворює її на електричний імпульс, який потім посилюється та транслюється носію.
- Плюси: надійність (такі конструкцію міцні та стійкі до зовнішніх впливів, ударів), доступна ціна, можливість використання пацієнтами, що страждають хронічним отитом.
- Мінуси: громіздкість, погана якість звуку (за не можливістю скоригувати за частотами), моральна застарілість, незручність.


     Цифрові слухові апарати

- Тип розміщення – за вухом, всередині вуха, глибоко у вушному каналі.
- Принцип роботи – апарат фіксує звукову хвилю та перетворює на цифровий код, який потім коригується відповідно індивідуальних потреб носія за допомогою програми.
- Плюси – сучасність, зручність, мініатюрність, непомітність, висока якість звучання, розбірливість мови, усунення шумів, пом’якшення гучних звуків, автоматичне підлаштовування під акустичне середовище, коротка та легка адаптація.
- Мінуси – висока ціна, наявність протипоказань серед пацієнтів з запальними процесами органів слуху.


     Підбір слухових апаратів залежно від віку пацієнта

Досвідчений спеціаліст завжди враховує індивідуальні потреби майбутнього користувача слухового приладу – його вік, стан здоров’я, спосіб життя тощо.


- Дитячі слухові апарати – повинні гарантувати якісне та розбірливе звучання, щоб допомогти малюку сприймати та вивчати світ, формувати мовні навички й розвиватись інтелектуально.
- Слухові апарати для молодих людей – мають бути компактними і витривалими. Особливо це стосується пацієнтів з активною життєвою позицією. Головна вимога до цих приладів – компенсація слухових порушень без ризику для комфорту носія. Адже молоді користувачі частіше потрапляють у різні акустичні ситуації, займаються спортом, подорожують, будують кар’єру тощо.
- Слухові апарати для літніх людей – це повинні бути недорогі моделі, здатні компенсувати вікову втрату слуху. Зазвичай пацієнти похилого віку можуть поступитися естетичністю та компактністю слухового апарату заради якості звучання й цінової доступності. Найчастіше їм підбирають кишенькові моделі.


Щоб легко підібрати відповідну модель приладу, варто звернутися до центру слуху «Беттертон» у Кременчуці, або в інших містах України. Філії нашого центру розташовані у Києві, Львові, Кривому Розі та Білій Церкві. Кваліфіковані спеціалісти запропонують широкий вибір варіантів та допоможуть обрати той, що підходить саме вам!


Наша адреса у м. Кременчук: вул. Театральна (Воровського), 34, каб. 8

Телефони:

(0536) 70-06-12

(097) 555-48-18

(099) 430-85-15


Сайт компанії [leech=https://bettertone.com.ua/]bettertone.com.ua[/leech]





Автор: на правах рекламы
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх