Іноземки екстрим не замовляли

4.06.2009, 12:14 Переглядів: 2 087
Після поїздки на кременчуцькому таксі, жінки у напівпритомному стані прийшли до міліції.
«Стопав і паваротав нєту!» Схоже, під таким оригінальним гаслом кременчуцький таксист вирішив з вітерцем прокотити іноземних панянок.

Минулого тижня до міської міліції звернулася громадянка Швейцарії, яка написала заяву на водія однієї з кременчуцьких служб таксі. Молодий чоловік підвозив двох панянок із Щербаків до Кременчука. За словами заявниці, водій постійно порушував правила і ледь не вилетів з дороги. Розібратися із лихачем доручили міському відділу ДАІ.

29 травня до редакції зателефонувала 30-річна Лариса, мешканка Швейцарії, і розповіла про свою халепу із водієм однієї з кременчуцьких служб таксі.

– Ми їздили у Щербаки на могилу свого дідуся, – розповіла пані Лариса. – Аби дістатися до Кременчука, викликали таксі. Молодий чоловік, на вигляд 25-26 років, постійно розмовляв по телефону. Це мене дуже здивувало і схвилювало. Він їхав швидко – обганяв інших і при цьому постійно комусь телефонував. Біля Щербаків нас занесло на повороті. Машина стала на два колеса. Її кілька разів заносило то в один, то в інший бік – зустрічні автомобілі, як могли, уверталися. Врешті ми зупинилися за п’ять сантиметрів від колесовідбійника. Водій сказав тому, з ким розмовляв, що зателефонує пізніше, а потім і до нас звернувся: «Дівчата, шина лопнула!» Ми були перелякані, у нас був шок! Він не спитав, ні як ми почуваємося, ні що нам потрібно. Я попросила викликати «швидку», а він здивувався: «А навіщо?» Схоже ніяка шина не лопнула, бо за три хвилини ми знову поїхали. І він знову розмовляв по телефону!!! Ніби нічого і не сталося! А коли доїхали до центра Кременчука, він узяв із нас п’ятдесят гривень. Ми звернулися до управління міліції на вулиці 29 Вересня. Я жодного разу не потрапляла в аварії і не хочу, аби з кимось сталося така біда!..

Коментар

Анна ВОЛЮВАЧ, прес-офіцер Кременчуцького міського управління міліції:

– Жінки прийшли у міліцію у напівнепритомному стані. Я особисто з ними спілкувалася. Вони іноземки. Одна живе у Швейцарії, а друга, здається, у Германії. Вони не жадали, щоб винний був покараний, а просто хотіли розповісти про цей випадок, аби мешканці Кременчука дивилися, хто сидить за кермом таксі. Заяву ми прийняли, за нею приблизно до 7 червня працівники ДАІ мають провести перевірку. Жінка вказала всі дані таксі – і службу, і номерний знак автомобіля.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх