Стрибнув із Крюківського мосту і вижив

1.03.2010, 18:06 Переглядів: 1 816
Півгодини – у крижаній воді Дніпра.
Рятувальники кажуть, що у цьому році вже вдруге витягають людину з води. До «самогубці» вони рятували п‘яного рибалку, який «закімарив» на кризі в районі Затону, і не помітив як почав підніматися рівень води у Дніпрі.
Фото: Дмитрий Бабец

25 лютого 46-річний кременчужанин стрибнув із Крюківського мосту. Він не розбився і не потонув, а виплив на поверхню. Течією його віднесло до річкового порту. Проте, коли рятувальники на човні підпливли до чоловіка, то він і не збирався рятуватися. Його силоміць затягли до човна. Щоправда, самогубець відмовився пояснювати свій вчинок.
«Невдале самогубство» – саме так назвали правоохоронці Кременчука стрибок 46-річного чоловіка з Крюківського мосту у Дніпро. Стрибок стався 25 лютого близько 10.20.

– Я проїздив по мосту і побачив як чоловік зняв куртку, поклав її на колесо-відбійник, – розповідає кременчужанин Дмитро Кравченко. – Він підійшов до перил мосту і, обіпершись на них, стрибнув. Явно, він був чимось засмучений… Я зателефонував у міліцію і до МНС…

На місце відразу виїхали працівники міліції, а о 10.26 сигнал про «людину за бортом» отримала міська рятувальна станція на воді.

– Ми побачили його вже в районі бару «Афіни», – розповідає начальник водолазної станції Василь Білоус. – Чоловіка несло сильною течією десь у двох сотнях метрів від берега. Ми затягнули його в човен, оскільки він вже не розумів що робити і не реагував адекватно на слова. Коли поверталися, викликали «швидку», щоб медики оглянули потерпілого. Вже об 11.10,  на березі, він лише назвав своє ім‘я і більше не захотів ні про що розмовляти. Його відвезли у третю міську лікарню.

У міліції повідомили, що потерпілого одразу поклали у реанімаційне відділення лікарні з  діагнозом «загальне переохолодження». Але, на жаль, гірким нагадування про вчинок стане ампутація фаланги пальця правої руки.

– Він мешкає із батьком на першому Занасипі, відносно недавно розстався із дружиною, – каже заступник начальника міськуправління міліції Денис Захарченко. – Раніше у нього не було схильності до самогубства. Зараз стан його здоров‘я задовільний. Але він відмовляється від пояснень свого вчинку та просить залишити у спокої.



 
Автор: konstantinov
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх