Зламали щелепу колишньому військовому США

25.02.2010, 15:48 Переглядів: 2 159
На минулому тижні працівники карного розшуку затримали двох хлопців, які останні два місяці грабували кременчужан у центрі міста..

– Одному 18, а другому 17 років, – розповідає про затриманих прес-офіцер міської міліції Анна Волювач. – Вони із нормальних сімей, навчаються в одному з профтехучилищ. Хлопці спортивної статури нападали на людей – збивали з ніг та забирали речі, гроші. (До речі, при цьому завжди були тверезі). Якщо жертва пручалася – били. Вони мали традицію: перед тим як іти промишляти на вулицю – заходили до кафе поїсти.

Серед жертв – і звичайні кременчужани і, навіть колишній військовослужбовець США, який живе у нашому місті і пов’язаний із проповідницькими місіями. Нещодавно грабіжники напали на 69-річного чоловіка на вулиці Красіна – зламали щелепу, забрали документи та гаманець із 500-ми гривнями.

Тепер молодики сидять в ізоляторі й очікують, що їм приготує доля і Кримінальний кодекс. Останній за грабежі передбачає до 4 років тюрми або арешт на півроку, або штраф 1700 грн…



 
Автор: konstantinov
Теги: гроші
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх