Студентки привласнили забуту в McDonald’s сумку

18.02.2010, 22:07 Переглядів: 1 973
Минулого тижня кременчуцька міліція вирахувала чотирьох студенток, які знайшли у туалеті McDonald’s жіночу сумку та розтринькали її вміст на власні потреби..

Це була сумка 27-річної журналістки одного з центральних телеканалів. Знімальна група їхала з Дніпропетровська у Київ та зупинилася поїсти у Кременчуці. Дівчина вийшла до вбиральні та забула там сумку. Коли схаменулася (через півтори години!), то повернулася назад, але її не знайшла.  

– Того вечора туалет у «McDonald’s» відвідала компанія з чотирьох дівчат-студенток, – розповідає прес-офіцер міськуправління міліції Анна Волювач. – Подруги не поквапилися сповістити про знахідку ані адміністратору закладу, ані міліції. «Дармові» цінності поділили. Гроші витратили, золото здали до ломбарду, а мобільний телефон продали.

Саме через збуту мобілку дівчат і вирахували правоохоронці. Наразі у міліції вирішують, що із студентками робити. Найімовірніше, що порушать справу за статтею 191 Кримінального кодексу (Привласнення чужого майна).  Якщо справа дійде до суду, то дівчатам, швидше за все, доведеться сплатити штраф.



 
Автор: konstantinov
Теги: штраф
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх