На дорогах

4.02.2010, 16:13 Переглядів: 1 966
31 лютого 36-річна водій тролейбусу №1 виїжджала з боку автокразівської поліклініки на вул. Київську і не пропустила легковик Lanos, який їхав у напрямку Піщаного..

Тролейбус «підбив» легковика на Київській

31 лютого 36-річна водій тролейбусу №1 виїжджала з боку автокразівської поліклініки на вул. Київську і не пропустила легковик Lanos, який їхав у напрямку Піщаного. Як повідомив старший інспектор ДАІ Кременчука Володимир Кравченко, 37-річний водій автівки отримав черепно-мозкову травму, забій грудної клітини, закритий перелом кісток тазу.

Ще одне ДТП із тролейбусом, яке добре свідчить про стан доріг в місті, сталося 29 січня на зупинці «Троїцький ринок». За інформацією ДАІ, тролейбус зупинився, аби взяти пасажирів. Позаду нього їхав автобус, який «ковзнув» прямо у зад «рогатому». Автобус, у свою чергу, «поцілувала» маршрутка. Така ось «весела» ковзанка. На щастя, ніхто з пасажирів не постраждав.

Позашляховик «вилетів» на зустрічну та поранив трьох людей

29 січня, близько 23.20, на вул. 60 років Жовтня (поблизу ВАТ «Кредмаш») 46-річний водій позашляховика Mitsubishi Pajero виїхав на зустрічну смугу та врізався у «Москвич».

– Постраждали люди тільки у «Москвичі», – розповідає старший інспектор ДАІ Володимир Кравченко. – У 63-річної жінки  - закритий перелом гомілки, гематома на лобі, у 26-річної дівчини – струс головного мозку, у 32-річного водія «Москвича» – рвана рана носа.

Daewoo врізався у маршрутку – постраждали пасажири

28 січня, 36-річний водій легковика Daewoo Lanos виїжджав із пров. Льва Толстого на вул. 60 років Жовтня і не пропустив маршрутку «БАЗ». Внаслідок ДТП постраждала 73-річна пасажирка автобусу. У неї – забій грудної клітини та черепно-мозкова травма. За словами старшого інспектора ДАІ Кременчука Володимира Кравченка, водій легковика не зупинився перед перехрестям, як того вимагає встановлений дорожній знак.

У центрі міста пішохід потрапила під легковик

29 січня на вул. Леніна (в районі Будинку торгівлі) легковик Volkswagen наїхав на 64-річну жінку-пішохода. Пенсіонерка отримала багатоуламковий перелом обох кісток лівої гомілки та перелом одного ребра. За словами старшого інспектора ДАІ Кременчука Володимира Кравченка, жінка перебігала дорогу поза зоною пішохідного переходу.



 
Автор: konstantinov
Теги: Москвич
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх