Дружина зарізала чоловіка

4.02.2010, 16:12 Переглядів: 1 650
29 січня в Крюкові через звичайну побутову сварку загинув 52-річний чоловік. Подружня пара сварилася ще з вечора, апогей припав на 3.00. Дружина схопила ніж і двічі вдарила чоловіка в живіт.

– Жінка не стала відразу викликати «швидку», – каже прес-офіцер міськуправління міліції Анна Волювач. – Вона намагалася зупинити кров – прикладала одяг до рани. Вранці її бачили сусіди – вона то забігала у будинок, то вибігала назад. Один раз навіть покликала на допомогу. Коли сусіди прийшли, вона не впустила їх до хати, через зачинені двері чоловік повідомив, що у них все в порядку.

Проте, близько 9.00, жінка викликала від сусідів «швидку». До цього часу чоловік вже втратив багато крові, але був ще у свідомості. Лікарям він говорив, що його дружина ні в чому не винна. У лікарні пораненому зробили операцію, але незабаром чоловік помер. Після цього його дружина розповіла все як було. Підозрюваній інкримінують нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть (стаття 121, ч. 2. КК України). За цей злочин жінка може отримати від 7 до 10 років позбавлення волі.



 
Автор: konstantinov
Теги: смерть
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх