Toyota протаранила «швидку»

4.02.2010, 22:38 Переглядів: 2 048
Кременчуцькі медики везли пацієнта-сердечника у Полтаву.
Ось результати «краш-тесту» для «ГАЗелі» та Toyota Camry при лобовому зіткненні.
Фото: Дмитрий Бабец

Водій легковика не врахував дорожньої обстановки, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся зі «швидкою». В результаті ДТП троє медпрацівників і хвора отримали серйозні травми. Всього в аварії постраждало дев’ятеро людей.

Третього лютого, о 10.20, на полтавській трасі у Козельщинському районі автомобіль станції швидкої допомоги Кременчука потрапив у ДТП. Як повідомив «Телеграфу» черговий ДАІ міста Кобеляки (їх підрозділ обслуговує цю ділянку дороги), сталося лобове зіткнення «швидкої» з автомобілем Toyota Camry. 37-річний водій легковика, житель Харківщини, не впорався з керуванням, не врахував дорожніх умов, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем швидкої.

Головний лікар станції швидкої допомоги Кременчука Ігор Дубницький зазначив, їх автомобіль перевозив до Полтави 65-річну пацієнтку, якій мали встановити електрокардіостимулятор. Із жінкою було двоє супроводжуючих. Також в автомобілі «швидкої», крім бригади (водія, лікаря, медсестри та фельдшера) знаходилися заступник головного лікаря станції швидкої допомоги і головна медсестра.

Як повідомляє прес-служба Полтавського обласного управління ДАІ, в результаті аварії шість чоловік одразу госпіталізували до Козельщинської районної лікарні з переломами, травмами та іншими ушкодженнями. «ТелеграфЪ» з’ясував, що це були троє медиків, водій «швидкої», хвора, яку везли до Полтави (отримала компресійний перелом хребта) і пасажир Toyota. Пізніше до лікарні звернулися ще троє потерпілих: водій легковика, пасажир «швидкої» і заступник головного лікаря станції швидкої допомоги. У них виявили незначні тілесні ушкодження, і після надання медичної допомоги відпустили додому.

Антоніна БУДЕЛЬОВА, головний лікар третьої міської лікарні:
- Всіх потерпілих, які були у автомобілі «швидкої», перевезли до третьої міської лікарні Кременчука. Важкохвора жінка, яку везли у Полтаву, померла. Зараз (10 лютого – ред.) стан інших потерпілих стабільний середньої тяжкості. Покращення, або погіршення поки немає.



 
Автор: konstantinov
Теги: ДТП водій
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх